nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    - Tegyük fel ég a házad.
    Mit csinálsz?
    Azonnal tüzet (feszültséget) oltasz, ahogy csak tudsz, vagy lángszóróval még felgyújtod a még nem égő részeket is, aztán míg leég és jó parazsa lesz, kiugrasz a közértbe és veszel anyagot egy jó saslikhoz, szalonnasütéshez?

- És emlékezzünk vissza arra, hogy az ötperces gyorsról volt szó. Szóval ne gyere itt nekem ennek kapcsán az testi önismeret szerzéssel.

- Az élvezetet okozó területeket pedig nem értem minek kezded el itt boncolgatni, mikor szó nem volt róla. Node egy a fene: meséld el, - hogy nyílván való példa álljon előttünk - hogy, nálad milyenek az önismereti órák, hogyan épülnek fel, és az elmúlt hány alakalomból milyen ismeretekre jutottál.

- Nem látom, hogy hol mondtam olyat, hogy a jó párkapcsolathoz nem kell jó szex.
    Én csak arról szóltam, hogy hosszú távon önmagában elégtelen a jó szex a jó párkapcsolathoz.

- Végezetül: vibrátor=pajszer=barbár eszköz mohó barbároknak olyan zárak kinyitására, pontosabban felfeszítésére melyekhez kulcsuk [tudásuk, türelmük, érzékük] nincsen.