nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
mert belső késztetésem van erre, mert nem éreztem minden olyan helyzetben jól magam amiben korábban, illetve a korábbi életem/életvitelem alapján előrevetített célok elvesztették a jelentőségüket/értelmüket és újakat kellett/kell találnom
az hogy mik ezek a dolgok most szintén nem fognak idekerülni mert egyrészt nem idevaló másrészt valószínűleg nem lenne egyszerű érthetően elmagyarázni, de érintik azt a személyiséget amire azt mondom hogy én vagyok.. minden "Én" olyan mint (ahogy Shrek mondta nagyszerűen :)) egy hagyma.. különböző rétegek rakódnak ránk csecsemőkorunk óta.. a szüleinktől a legtöbb.. és mivel senki sem tökéletes, így nem biztos hogy ők is csupa jó dolgokat pakoltak ránk, ahogyan a kapcsolatainkból, a világgal való kapcsolatunkból is felveszünk ilyeneket.. amik beépültek önkéntelenül is, de idővel rádöbbenhetünk hogy bizonyos "szeletektől" nem érezzük jól magunkat.. ezek lehetnek rossz szokások, félelmek, szorongások stb amikről sokszor nem is tudunk
régebben én is jól éreztem magam aztán "szert tettem" bizonyos felismerésekre és éreztem hogy változtatnom kell magamon
én le akarom vetkőzni a félelmeimet, szorongásaimat, rossz szokásaimat..
és elárulom neked, már jobban érzem magam a bőrömben amióta kicsit tisztábban látom hogy miért reagálok dolgokra úgy ahogy, és vannak dolgok amiben már változtam.. persze nem egyik napról a másikra, de változtam, levetkőztem (nevezzük így:) "rossz" beidegződéseket és azt is tudom hogy most éppen mi az amitől igyekszem megszabadulni.. és tudom hogy menni fog mert már volt példa rá.. csak a helyes utat kell megtalálni hozzá
mindenki képes változni.. ha akar és tesz is érte.. ha te ezt nem hiszed el a te dolgod.. én azért tudom, mert átéltem, átélem ezt..