nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    az érdekelne, hogy miért változtatod meg azt az önmagad, aki korábban voltál...

az az önmagad már nem jó? és miért nem?

attól, hogy megismered önmagad már a régi önmagad nem tetszik?

továbbra sem értem hogy saját magad miért várja el önmagad megváltoztatását attól, hogy megismered magadat...

mondok egy példát, a szomszédom petárdázik minden szilveszterkor... én soha nem petárdázok szilveszterkor, de soha nem is szólok neki, hogy ne csinálja, egyszerűen ha őnek az esik jól elfogadom úgy ahogy van... ő is hasonló természetű mint én... soha nem szól, ha beindítom a motoromat(nem kis "zajjal" jár... 10 percig melegszik be üzemi hőmérsékletre)

egyszerűen elégedettek vagyunk azzal ami van és amit elérünk az életben...

nem akarjuk magunkat megvizsgálni és elégedetlenkedni magunkal saját magunkat megváltoztatni, csak azért mert nem tetszik ahogy viselkedünk önmagunknak... ez az elégedetlenség netovábbja... :\ amikor az ember nemcsak a környezetével szemben elégedetlen, hanem saját magával szemben is...

amúgy elárulom neked, soha nem fogsz tudni úgy megváltozni, hogy tetszél magadnak... ilyen a fenotípusod és erről nem tehet senki egyszerűen rossz helyen és időben születtél... így hatottak rád olyan környezeti tényezők amik ilyenné tették a viselkedésedet és a reakcióidat...

bár ezeket úgysem fogod elfogadni a saját jellegedből adódóan, csak mondom leírom hátha segít az önértékelési szempontjaid kitalálásában... úgyis ezért vagy itt a topikban