nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
épp hogy nem dugom homokba a fejem hanem próbálom értelmesen megélni az életemet és ehhez az első lépés hogy megismerd önmagad
én már nem egy motorosnak szóltam aki mindig belátta hogy valóban bunkóság amit csinál.. a legutóbb két cross motorosnak mondtam el a véleményemet arról hogy miért nem kellene túristautakon és természetvédelmi területen belül kipufogó nélkül és eleve motorozni..
nem értem hogy jön ide az anyukám, de nem vele élek már jó régóta és nem bújok olyan gyerekes élvezetek mögé mint mások ijesztgetése
soha nem állítottam magamról hoyg hibátlan lennék és nem arra törekszem hoyg tökéletes legyek hanem hogy értelmesebben éljek ha már tudom hogy mit nem szeretek a világban vagy éppen a felvett "szokásaimban"
hogy min változtatnék magamon? már régóta a változás és önkritika útján járok.. de most had ne meséljem el az életemet.. ha elhiszed elhiszed ha nem nem.. az nem az én dolgom.. és nem tudhatom hogy én csinálom-e jól vagy az aki leszarja hogy mitől olyan amilyen és fogalma sincs a saját életének mozgatórugóiról és a világ és saját maga kapcsolatáról... lehet hogy nem nekem van igazam, ez is benne van a pakliban.. de hoygvan az hogy te "nyomi"nak gondolhatod az embereket de mástól ezt már zokon veszed?