nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    az élet az amikor egy arra alkalmas komplex molekula halmaz reagál a környezet változásaira...

te meg azon gondolkozol, hogy ez a halmaz micsoda?

mi lenne más mint rengeteg atom összekapcsolva, aminek a bonyolultsági szintje magas...

az él aki érzi a környezetét... az a oka, hogy ilyen bonyolult rendszer mint az élőlények kialakultak, mert az energiaszintjük a kötésben lévő atomoknak alacsonyabb

a környezeted állapotváltozásai, határozzák meg hogy mit csinálsz, a reagálási láncot ott elkezdődött, hogy anyudban összeálltál, mint reagálni képes élőlény és onnét kezdve nem csinálsz mást csak lereagálod a beérkező érzéseket

azon gonzolkozol, hogy mi is vagy? mi is ez a reagálni képes molekulahalmaz ami folyton változik? ezért mondom, hogy nem élsz aktívan, de ez nem a te hibád... a környezeted alakított ilyennek... én magamat nem figyelgetem...

szeretem a mások érzéseit figyelni, hogyan éreznek irántam, tőlem, felém...

nem pedig magamat nézegetem, elemzem, hogy jaj milyen is vagyok? engem ez nem tud érdekelni... az hogy te jól elvagy magadban, az nekem furcsa... de érdekel, hogy miért csinálod, viszont arról soha nem fogsz meggyőzni, hogy én is magamat figyeljem...