nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
halevala #12600 Valamit hozzá tennék a témához, ezt egy levelezésből ollóztam ki, de szerintem tanulságos!
"Azt írtam, hogy ahol félelem van, ott nem lehet szeretet!
Ez egy baromság! Csak Feldmárt idéztem, és át sem gondoltam:(.
Szerintem aki félelemben él, az sokkal több szeretetet hordoz magában!
Az "állatias" barátnőmből kiindulva, ő nem félt semmitől, nem volt benne bizonytalanság.
De ha szeretett bármit is, az csak saját maga volt! Nem érzett kötődést, csak élt, élt a vágyainak.
De az élet azért többről szól! És aki megismerte milyen félelmekben élni, az tud igazán adni, az tud igazán szeretni!
Mert a szeretet legyőzi a félelmeket. Ezért vágytam én is a szeretetre, mert le akartam győzni a félelmeimet!
De ez is két élű. Nem elég, ha valaki szeret! Saját magunkat is meg kell szeretni. Mert csak ekkor tudunk mást is igazán szeretni!
Az is igaz, hogy ha valaki tényleg megszeret, akkor saját magunkat is sokkal könnyebben megszeretjük.
Ez nekem eddig nem sikerült, minden barátnőm nagyon szeretett, de nem tudtam mégsem elfogadni, megszeretni magam.
Szerintem a hibás énképem miatt!
És írtad, hogy "normális" pasit akartál:)))))!
A normális jelző nem általánosítható az emberre, főleg nem a férfiakra:DDDD!
Mert mindegyikünk különböző! A normális megfelel az átlagosnak. De mi az átlagos napjainkban?
Ha az átlagos a többség, akkor én nem akarnék normális lenni:). Szerencsére úgy alakult az életem, hogy nem lettem átlagos.
Ezek szerint nem vagyok normális sem:))). De ez is tök jóóóó! Mert nagyon is egyedi vagyok!! És Te is az vagy!
És a "normális" életben Te is tudod milyen értéket képviselnek az egyedi dolgok. Vegyünk például egy Picasso festményt.
Megfizethetetlen! És Mi is azok vagyunk, csodálatos, egyedi alkotások. Az élet alakított így Minket!
Nincs még egy hozzánk fogható lény a földön! És ezt az értéket meg kell látnunk magunkban!
És nem csak szimplán szeretni kellene ezt a különleges adottságot, hanem mélységesen elfogadni, és büszkének lenni az egyediségünkre!"