nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    szerintem meg hibás logikával jutott egy következtetésre, amivel olyanokat mond amit értek, de nem értek egyet vele...

ha én egyedül vagyok másképpen viselkedek, mint amikor a párommal vagyok, mert más esik jól amikor egyedül vagyok és más amikor a párommal...

több nézőpontból is meg lehet nézni elemezgetni, hogy miért van ez így... mindenki így működik...

amikor a barátaiddal vagy másképpen viselkedsz mint amikor a tanárod vizsgáztat...

másképpen tartasz meg egy angol nyelvű előadást egy szingapúri befektetőcsoportnak és másképpen beszélsz a pénztárossal

gondolj bele egyedül élsz és magadért vagy csak felelős, amikor már pároddal élsz együtt őérte is felelsz, gondolni kell arra is mik az igényei...

nagyon egyszerű példát mondok:
    ha a párom nincs velem nem csókolózok... ha velem van igen
    egyszerűen nem fogok leszólítani egy lányt az utcán, hogy bocs de most csókolózhatnékom van... nem... nincs velem a párom nem esik jól a csókolózás... ilyen egyszerű...

a szarevés nagyon jó példa volt arra hogy salsoulnak milyen gondolatai vannak, de ezzel a példával nagyon hibás következtetésre jutna ha ráhúzná az én kompromisszumkészségemre...