nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
"felhívta a csaj figyelmét magára kiváltott egy erősen taszító magatartásreakciót... nem megy nem erőltetjük..."
Nem eröltetni akarom,csak kideríteni,hogy mi a gondja velem,mert úgy gondolom,hogy rosszul gondolja a dolgokat
"az igen... de az, hogy erőszakoskodjon egy 20 éves gyerek egy 16 éves lánnyal az nem normális"
Ezzel nem értek eggyet(bár máshogy is írhatnám,de békében szép az élet :) )
Ugyanis semmit nem eröltetek rá,sőt nem is erőszakoskodok vele(én sem a sexre értem,hanem arra,hogy nem hagyom békén,a félreértések elkerülése végett.)
Annyi az egész történet,hogy első alkalommal odamentem hozzá,hogy ismeri-e az eggyik haverom.
Ezután köszönt normálisan,mikor véletszerűen összefutottunk.
...de most jön a csavar,hogy írtam neki egy! levelet myvipen
(ha akarjátok bemásolhatom,de csak annyi van benne,hogy kiírta a vipes aláirásába,hogy megy valahová,én meg irtam,hogy nem-e mehetnék vele,de ha nem majd máskor,és majd talizunk,úgy ahogy elötte)
Bár lehet ebböl az következik,hogy egy idegen sráccal(én) nem szívesen menne sehová,vagy túl idegen neki a helyzet,és rosszra gondol...
de ezek után mintha észre sem venne...
én ezek után nem lehordani akarom,se erőszakoskodni,járni vele
...hanem megszeretném beszélni vele(csak vélemény,hogy mit gondolok),hogy mi a baja velem,mi rosszat írtam abban a levélben,mert lehet teljesen félreérti a helyzetet.
Tudom ebböl az derül ki,hogy rájött a szándékaimra a levélböl,és nem tetszek neki,ezért kerül.
(vagy más ok azon kívül,hogy nem tetszek neki)
Ezzel nincs semmi gond.
van ilyen.
De én eltudok képzelni egy olyan helyzetet,hogy lehet bűnronda vagyok,de mellé állok mindenben,aranyos vagyok vele stb
és lehet ezt az oldalát nézné a dolgoknak.
A lány sűrűn egyedül van,és gondoltam örülne egy társnak.
Elcsesztem,ezt tiszta sor.
"ne hívjuk már lassan pedofíliának meg erőszaknak azt ha egy srác próbálkozik egy lánynál aki csak 5 évvel fiatalabb nála"
Örülök,hogy így gondolod :)