nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Lelkemből beszélsz. Tudod, mi a legrosszabb? Hogy én már nem hiszek abban, hogy ez igy, az általad megfogalmazott (és az én értékrendemben/fejemben/szivemben hasonló formában meglévő) tételek alapján valaha is működőképes lehet az életemben. Én maga vagyok a testet öltött kompromisszumkészség, és ezt nem szerénytelenségből irom.
Ha valaki engem felhúz, annak jó alaposan meg kell dolgoznia azért, hogy ezt a lelki állapotot idézze elő bennem. Sajnos igy 30 felé arra a következtetésre jutottam, hogy ha eddig nem akadt olyan ember az életemben, akivel a lenti értékrend szerint tudnék együtt akármit is csinálni, akkor már ezután sem fog. Szélsőséges (a szó mind pozitiv, mind pedig negativ meghatározásában) természetemnél fogva automatikusan az olyan nőneműeket vonzom, akik egy általam jól ismert, de számomra mégis valamilyen szinten visszataszitó, ugyanakkor érdekfeszitő világból jönnek. Olyan vagyok, mint egy mágnesek, amelyiknek a két pólusa egyszerre fejt ki mágneses hatóerőt. Még jövök, csak levegőzöm egyet, mert iszonyatosan készen vagyok.