nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bounty88
    még egy kérdésem hadd legywen, mert ezt nem értem..tehát ahogy írtam ugye, mult héten dumáltunk este, elég jó volt...elég hosszasan...és mint írtam úgy búcsúztunk el, hogy majd 7végén üzen, mikor hol találkozzunk..tehát jó volt a hangulat...na aztán 7végén nem üzent..najó, ezt én elfogadom, elfelejtette, vagy volt más dolga...de azóta már 2x belétem hozzá...és ugye nem jelzett vissza

kérdem én...honna a fenéből esett le neki az így hírtelen, hogy tetszik nekem, ha egyszer amikor utoljára dumáltunk, abszolut minden klappolt...2 napra rá léptem be hozzá kb. már akkor nem írt, meg most valamikor a napokban sem...ha az van amit írtatok, hogy rájött, hogy máshogy gondolok rá, mikor és hogy jött rá? csak így magától rájött? vagy mi....mert tényleg, ne múgy váltunk el legutoljára....

tehát tökéletesen megérteném, hogy azért nem jelentkezik, vagy nem ír vissza, mert ő sem tudja mit akar...úgy egyébként is vagy tőlem....de honnan a fenéből esett le neki? vagy ú is utólag elagyalt azon, hogy "hű de jót dumáltam ezzel a sráccal, tök jó kedvem lett, ajjaj, de azt hiszem tetszem neki?" - vagy hogy?

vagy lehet hogy nem is sejti a dolgot, és csak azért nem ír vissza, mert más dolga van?