nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
bounty88 #11477 hmm...értem...tehát a lényeg, hogy jó volt neki velem dumálni, de mivel friss a szakítása, még ő maga sem tudja, mit is akar...hisz nyilván azért szomorú, mert szakitottak, én meg közben beleestem, de méginkább összezavarnám, ha most bekopogtatnék az ajtón...és amit tehetek, hogy továbbra si dumálok vele, persze csak óvatosan, és lehetőleg úgy, hogy továbbra is megbízzon bennem, továbbra is jólérezze magát miközben beszélgetünk???
és akkor szted msot mit tegyek...mert már lassan egy hete hogy nem is dumáltunk, az utolsó "beszélgetésünk" nagyon jó volt sztem, nem is úgy váltunk el akkor, hogy mintha sejtené, hogy érzek valamit...de utánam eg beléptem hozzá egy párszor, de semmi...
most iylenkor mit tehetek? várok...várok 1-2 napot, újra megpróbálom...hisz ha hosszabb ideig nem lépek be, ergo nem keresem, azt is jelnek veheti, hogy annyira komoylat nem akarok tőle nem?
csak attól tartok tudod ,hogy amíg én itt várok, meg visszaveszek a tempóból, jön más..persze ahogy írtad, talán össze van zavarodva, és másnak sem lenne több esélye, mint nekem...