nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bounty88
    magyarán ő azt várja hogy mivel belezúgtam, keresni fogom...de én ellenkezőleg, úgy teszek mintha nem érdekelne...vagyis nem úgy, mint aki tetszik....

amúgy hogy értetted ezt? "hanem valami miatt bountyt választotta alkalmasnak erre

tehát akart tőle valamit... az hogy bountynak tetszik a csaj, az alátámasztja, hogy meghallgatta többször is a csaj siránkozását... a csaj nem lehet annyira hülye hogy nem tudta miért van vele késő estig, tehát hagyta, hogy beleszeresen"

mert itt már megint össze vagyok zavarodva..mert én sokkal egyszerűbben láttam eddig a dolgot...valóban késő éjszakáig, hol már fél2ig, kettőig is dumálgattunk...de vajon azért nekem sírta volna el a bánatát, mert akart volna tőlem valamit? én eddig úgy voltam vele, hogy azért velem lelkizett, mert épp én voltam ott...vagy mire gondoltál, hogy "TEHÁT AKART TŐLE VALAMIT"

nomeg "A CSAJ NEM LEHET ANNYIRA HÜLYE, HOGY NEM TUDTA MIÉRT VAN VELE KÉSŐ ESTIG"

ez tisztára úgy hangzik, mintha direkt arra ment volna rá a csaj, hogy belézúgjak, aztán hogy jól kib.sszon velem...legalábbis én ezt vettem le, amit írtál, hogy hagyta hogy belézúgjak...

én azért ezt nem tartom valószínűnek? miért hagyná egy csaj, hogy belézúgjon valaki, hogy aztán le se szarja? jó, vanna iylen csajok, de ő nem ilyen...ennek még értelme sincs....

MOST AKKOR MIVAN?:D