nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
bounty88 #11236 üdv. 22 éves vagyok, és eddig nemigazán volt komoly kapcsolatom, pár hónapnál hosszabb legalábbis nem. na, de ismerek egy csajt, egy nagyon szép lányt, aki eléggé tetszik nekem...elég jókat szoktunk dumálni, ám sajnos csak msnen, mert ő jelenleg máshol él. node, az egy dolog, hogy megbeszélek vele egy személyes találkozót, és megpróbálom lenyűgözni, de sztetek van valami taktika arra, hogy msnen is "megfogjam"?
elég jól eldumálgatunk olykor, van hogy tőlem kér tanácsot, segíteni neki valamiben ha tudok...de ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy én lépek be hozzá állandóan, hiszen nekem tetszik, ő viszont nemigazán hozzám...tehát ő még nem gondolt rám úgy...persze lehet azt mondani, hogy ne lépjek be hozz, hátha keresni fog, de sztem nem fog...szóval mit gondoltok?
mert attól félek, hogy inkább havernak tekint...persze már többször mondta, hogy bejövök neki, idősebb is vagyok nála pár évvel...de nem tom...úgy érzem, hogy én megadhatnám neki azt, amit eddigi pasijai nem tudtam, mert általában mindig kihasználták....és ez rendben is van, de még most, az elején nem akarom elszúrni. nem akarok nyomulós lenni és erőszakos...inkább türelmes, viszont attól félek, ha sokáig halogatom, valaki lecsap rá...msnen meg azért mégsem mondhatom meg neki, hogy tetszel...mivel elég rég láttuk egymást, benne ez talán ki sem alakulna így...
szal mit tegyek? továbbra is dumálgassak vele komoly témákról, hogy lássa mennyire érett és megbízható vagyok, vagy írjak neki szép dolgokat, persze csak burkoltan? egyáltalán msnen meg lehet hódítani egy csajt? nem is az, hogy meghódítani, csakhogy elérjem, másként tekintsen rám, hogy elgondolkozzon azon, hiszen itt van ez a tök jó fej srác, miért is ne...?
amúgy tök fura...mert pár nappal ezelőtt még csak szimpinek találtam...nem is mindig léptem be hozzá msnen...csak amikor kedvem volt..de most hirtelen valamiért elkezdtem bepánikolni, hogy minél előbb megragadjam a lehetőséget...és ezért tartok attól, hogy nyomulósnak fog tartani....