nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Lirion
    Ha elolvastad volna, amit írtam, látnád, hogy leírtam, hogy nem kell párkapcsolat vki szeretéséhez. Viszont ha mindkét fél szereti egymást, akkor nincs akadálya a dolognak és ez nem elítélendő vagy rossz. Max a te szemedben, mert te nem érzelmi alapon döntesz ebben, hanem logikai alapon, ami nem fog igazi boldogsághoz vezetni.

"akire felnéznek"
    A társra nem felnézni kell, mert akkor nem lesztek egyenrangúak a kapcsolatban. Úgy pedig igen messze lesz a tökéletestől. Azon kívül, ha neked olyan kell, aki felemel, akire felnézhetsz, akkor te is külső megerősítésekből meríted az erődet, különben nem tudna visszahúzni vki, aki nem tökéletes.

"A hibák nem elfogadásra és nem komprmisszumra vannak, hanem okulásra és javításra"
    Ami számodra hiba, nem biztos, hogy az illető számára is hiba. Pl. neked rengeteg hibád van az én értékrendem szerint, mégse okulsz és javítasz rajtuk.. be sem ismered őket, így meg elfogadni is sokkal nehezebb a hibáidat, mert amúgy írsz nagyon értelmes dolgokat is, de önfejű vagy, makacs és nem figyelsz másokra, sokszor lekezelően kommunikálsz.