nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Cserediák
    " miért érzed attól boldognak magad, hogy boldoggá teheted a másikat, párodat? És miért érzed ezt szükségesnek?"
    ---->Lássuk csak.Ezt az érzést nem hiszem,hogy szavakba lehetne önteni amikor a párodat meglepve(akár kis kedvességgel,kedvenc ételével,egy kellemes masszázzsal a kemény munka után,akár egy szenvedélyes csókkal amikor nem számít rá,vagy ha ott vagy vele amikor a legjobban szüksége van rád,de mégse mondja ki..és még sorolhatnám),de azt a meleg ölelést és a szemében tükröződő boldogságot szeretem látni és előidézni.Sztem igen egyszerű dolog,és nem kerül semmibe.

"amit te boldogságnak és szeretetnek gondolsz a másik számára az valóban?, biztosan? boldogság és szeretet lesz az ő számára? Vagy csak te gondolod azt, hogy az lesz neki, és ő esetleg udvariasságból nem hívja fel a figyelmed, hogy el vagy tévedve?"
    ----> Ha valaki igazán jó kapcsolatot akar ,ott nincs olyan,hogy udvariasságból elhallgatjuk a másik elől bizonyos dolgokat,vagy nem mondjuk "had örülj paraszt.."...a páromnak van szája és elmondja ,hogy tetszik-e neki vagy sem az ötletem.És elég értelmesnek tartjuk egymást hogy megbeszéljük az esetleges "félreértelmezett jó szándékot".

"a párodnak is ugyan ez az indítéka a párkapcsolatra? Biztos?"
    ---->szerintem választ adtam részben az előzőekben(magyarul kinyitja a száját,és közli velem ha valami nem úgy van és esetleg másra gondol)
    Ha egy párkapcsolatban nem az a mozgatóerő ,hogy a másikat boldoggá tegyük akkor ott véleményem szerint el van rontva a dolog.Esetleg Sal..Te mire gondolsz,mi lehetne egy párkapcsolat mozgatórugója..még?Érdekelne.

"tudsz úgy egyedül lenni, hogy nincs ott semmi amibe a magánytól menekülni lehetne? Se munka, se haverok, se barátok, se tv, se könyvek csak te magaddal."
    Természetesen igen!Volt már rá példa régebben,de szerencsére nincs szükségem a magányra és nem is keresem a magányt.

"miért van egy párkapcsolat? Mi viszi rá az embereket?
    Ha boldogtalanság, a magány, és a biológiai vágy nem motiválná őket, akkor is szeretnének még párkapcsolatot?"
    ---->ezt már nem hiszem,hogy az én egyszerű kis hozzáállásommal kéne megválaszolgatni ezt a kérdést..Minden embernek más jut eszébe a párkapcsolat szó hallatán.Valakinek a szex,valakinek a pénz..az értékek és így tovább.Nekem a tiszta érzelmek a másik iránt...Evvan..lehet kötekedni.