nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • lac556
    én találtam egy rendes normális lányt, legalábbis ugy gondolom bár érdekelne a véleményetek miért viselkedik velem igy : amikor vele vagyok ugy érzem minden tökéletes De ő is vidéki acsaj és most koleszos fősulira jár. ma ment haza és hát a 7végét nélkülem tölti most irt 1 sms.t h telefon töltöjét fennhagyta. ergo szépen lekoptatott h ezt a 7végét bizony külön tölti..miért?igazat megvallva én ien ragaszkodo tipus vagyok és tök zavart az is h pl tegnap mikor vele voltunk megnéztuk emailjeit, wiw-ét msn-t a(nincs pesten gépe elkérte a laptopom és megnézte) szoval tok zavart h tök sok fiuval dumálgat, és volt 1 srác akinek azt irta h majd hajnali1jkor felhivja h dumáljanak.. (éjfélig nála voltam)ugy érzem mintha megcsalna. vais ha nekem mondaná ezt 1 csaj msn-en tuti ugy érteném h ez bizony sexet akar tőlem...meg halottam beszélgetni telon fiukákal hát igencsak kedves már már kéjesen dumált velük, igazat megvallvva msn-en csak fiuk vannak fenn neki vais ugy nézett ki és hát mondta h csak haverok de akkor is..........
    mért?miért viselkedik velem igy? szinte érzem ahogy a kést a szivembe döfi minden egyes alkalommal amikor más fiuval msn ezik, chatel stb.... mikor vele vaok megdumáltuk h komoly kapcsot akar ő is meg énis és akkor igy simán flörtölget?? he mé?
    sszóval érdekel te mit gondolsz a kapcsolatomrol mint kivulállo?? dobjam? megjavul? v csak én vok tul féltékeny? a héten már ecsetelte h nekem milyen húdejó mer a metron ma is mondták neki h ej de járnék veled baby....