nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Truck Driver001
    hmm. érdekes ez a topik.
    az esély valóban kevés, úgymond "rendes" lányt találni. de ez relatíve, mert mindenkinek mások az elvárásai. nekem spec 1 hónapja lett vége a párkapcsolatomnak, megcsalás miatt. mint kiderült, 1 kerek hónapja volt mellettem szeretője. de az, h vlki rendes, vagy sem, szintén relatíve. egy randinál, mindkét fél, azt mondja a másiknak, amit hallani akar. ergo, már is hazudtunk, nem? :) de talán fogalmazzunk úgy, csöppet mindenki ferdít, h jó színben tüntesse fel magát. aki azt mondja, ő sose hazudik, az már is megtette! :) [ezt azért mondom, mert majdnem minden nő hajtogatja, h "fő az őszinteség!" hát persze aranyom, te meg idióta vagy! :) ]
    érdekesnek találom, h volt barátnőm egyszerűen tökéletes volt, mikor megismertem, és úgy adta elő a dolgokat, h 100%-osan illik hozzám, h ő a nagy "Ő"! természetesen az idő elteltével kiderült az evil oldala, és a hazugságok is, ami előbb-utóbb szintén mindig megmutatkozik. kinevettem, mikor állandóan azt hajtogatta, h a legjobban, amit gyűlöl az a hazugság! :) egy szó mint száz, vannak imitátor emberek, akik meghülyítik a másikat, és szimplán önbizalom növelés céljából, amit majd elkotyoghatnak másoknak, h mekkora arcok! sok rendesnek TŰNŐ lány van. akik szórakoznak a pasikkal. de ezen nem lepődök meg, hiszen a mai világban a nőnem 90%-a....! :)
    viszont a férfiak 90%-a pedig erre vevő, szóval örülhetünk, h legalább a nagy része boldog egymással, és Syphilis-ben küszköd! :D
    a maradék 10 pedig már kiköltözött külföldre a válság miatt! :D
    na jó, azért ennyire nem elkeserítő a helyzet.
    én csak csendben várok, h jöjjön vlki az életemben, de ezúton résen leszek, és teljes fegyverzettel várom! :D