nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
EdDyBoy #10931 "Amíg nem veszed a a fáradtságot arra, hogy azt mond: ..."
#10919: Szerinted én mire próbálok rájönni? Ha figyelemmel kíséred a beszélgetést, akkor a 10885ösnél valaki megzavarhatott, kérlek olvasd el ezt a kis részletet:
"a beszélgető partnerek közt előbb-utóbb kiderül az a - mindig is - apró dolog, amire máshogy kezdtek építkezni. Az az elágazódás, amikor elváltak gondolataink útjai. A probléma eredete."
A gondolatmenetem megerősítése céljából pedig ezt a kis részletet írtam:
"Remélem az első bekezdéssel már közeledek ahhoz, amivel te is nagyjából egyet értesz Sal."
Sajnálatos módon bármi kérdést teszek fel neki:
"Te ki vagy?"
A választ nem igazán tudom a hasznos dolgok közé sorolni:
"Örülök, hogy ismét hibátlanul sikerült a lényeget kitapintanod."
A kommunikáció bizonyos alappillérei hiányozhatnak arról az oldalról, ezért kérlek kedves ismeretlen, amennyiben ezeket a hiányosságokat látod épp kialakulni, koppints kicsit Sal fejére.
Nálad is lehetnek bizonyos problémák az értelmezés terén, mert nem egyszer írtam le, hogy amit ír, megértem, ismeétlem megértem... megértem... MEGÉRTEM, csak nem értek bizonyos dolgokkal egyet.
És az általad lehetetlennek vélt dologra is írtam már jókívánságaimat, amit ezúton is pozitív hangvétellel, tiszta szívből küldöm: Sok szerencsét, kitartást, minden apró fáradozásnak meglsz majd a gyümölcse! Úgy tűnik, amit írok, folyamatosan piszkálódásnak véltek felfedezni. Nem értem, ha annyira a félreértés ellen vagy, ezeket a dolgokat hogy nem veszed észre magadon. Így természetes hogy félreértésre van ítélve a dolog.
Objektívnek tartom magam, ami elég nehéz, ha a kép összerakásához nem kapok elég információt. Persze arról az oldalról bíztosan úgy tűnik, de akkor ismételjétek el a 10919es hozzászólást úgy, hogy megcserélitek az alanyokat. Többször, egymásnak, hangosan, mint a nyelvórákon. Biztosra veszem, hogy erre sem lesztek képesek.
Ez van. Tényleg!
És idegenként, még ha saját accod sincs, de egy aláírás, vagy köszönés, semmi. Ennyi erővel én is küldhetek megerősítő válaszokat a saját nevem alatt. Persze ezt nem is feltételezném olyan böeelcs embertől, mit Sal.