nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • MrSpock
    "Intéződik a kérdés MrSpock-hoz: neked oda vezet/vezetett ahova eredetileg el akartál jutni? Vagy valami egészen máshova tévedtél?"

Tudod,ezt előre nemfogod tudni hova,meddig jutsz el!Hisz mindig formálódnak a dolgok egy kapcsolatban is az idők folyamán.Mert ha megnézed minden személy más,és esetleg minden megkezdett kapcsolattal másfelé lehet eljutni.
    Én most speciel jólérzem magam,és ez nem azt jelenti,hogy kompromisszumot kötöttem,vagy hogy jó a szamár ha ló nincs.
    Egyszerűen találtam egy olyan leányzót akivel nagyon jólérzem magam,és szerencsére viszont.És ezt most lelkileg mondom,mert ugye jöhetne hogy egyéb vágyak satöbbi.De ami az érzelmeket,lelki-testi vágyakat illeti semmi probléma nincs.De ugye mint mondtam nemlehet tudni később mi lesz.
    Ugye akik házasodnak nagy szerelemben és később elválnak ők sem tudták előre,bár ekkor jön közbe a te felvetésed,hogy igazából nem is egymásra vágytak csak megelégedtek a pillanatnyi helyzettel.
    Én ezért írtam hogy idővel az emebr kicsit módosul,bár te lehet kitartasz,és akkor leéled az életed pár nélkül.De a módosítással sem törvényszerű,hogy alábbadja,vagy igénytelenné váljon,és legyen valakije.
    Én mindig azt vallottam,hogy azért nemlesz barátnőm,hogy csak legyen.
    És ezt eddig be is tartottam,nemvolt sok kapcsolatom mert mindenáron nem akartam,csak ha úgyéreztem igen,most készvagyok rá.
    Én is figyeltem a környezetem haverok,barátok hogyan kötnek kopromisszumot,mert főleg nehezen jött nekik a kapcsolat,és"örültek"hogy nah végre,és le is horgonyoztak.
    És ami aztilleti az alaptézisedet ezért helyeslem is!
    Kicsit radikális vagy,de végülis ez egyfajta saját kisérlet,és majd meglátod hogyan is fog működni:-)Sokan úgyvannak vele minél több csajt megfektetni,meg csak úgy ellenni,és kész.Nekik nemszámít a lélek,az érzelem,harmónia,az hogy közösen lépjenek akár több szintet is.