nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
"Számunkra viszont az a része, ahogy kísérletezik eléggé új, és formabontó. Az, hogy megfigyel azért ellenséges számunkra, mert mi sem szeretjük, ha megfigyelnek minket."
Semmi bajom,hogy kisérletezget,tegye,hisz úgyis rajta csattan az ostor,pozitív-negatív értelemben.Meg engem az sem érdekel hogy megfigyelnek e vagy sem,hisz az én döntéseim,az én párkapcsolatom,az én felelősségem,hogyan miként működik.Megpróbálom a legjobbat kihozni belőle,és "élvezni"minden pillanatát.
Egészben csak az zavar hogy ha bárki ide bejön és ír,vagy kérdez vaalmit,Sal-tudományos módszerével próbálja úgymond "felvilágosítani"hogy ő bizony tévúton jár,és eleve halott a kapcsolat,még mielőtt belemenne. Mert az nemjó módszer ahogy mások próbálnak valahogy előre jutni,csak az amit ő kisérleti stádiumban hordoz. Olyan mint egy misszionárius,aki próbálja megtériteni a szegény vadembereket mint mi:-) Még csak mostjöttünk le a fáról,és már itt beleokoskodunk,igaz némi valós tapasztalattal a hátunk mögött.
Amúgy semmi bajom agondolataival,vagy ahogyan próbálja magának is bizonygatni,hogy jó lesz ez,és kitartó,ami dícséretes.Egyébként én is az voltam,vagyok,szóval sosem kapkodtam el semmit,sokat tanultam a környezetemből is. CSak ahogy tellik az idő,nem fiatalodunk és az ember vágyik rá,ha igazán párt szeretne,és hajlandó kompromisszumra.
Vannak emberek,pl egyik haverom(38),akinek sosem volt bnője,és kiegyensúlyozott,anyagilag is rendben van,és nem is hiányzik neki egy lány,nő. De ez miért van?Nem azért mert meleg,csak még nemvolt semmi tapasztalat hogy milyen ha érzelmi kapcsolatban van. Ellentétben pl legjobb barátommal aki szintén 1 évvel ezelőtt volt bnője,csak úgy jött neki derült égből,de vége lett,csaj kidobta,az ő hibája volt..hosszú..szóval azóta meg egyzserűen a fejét veri a falba mert hogy mit hagyott ki eddig életében.Mert előtte ugye neki sem volt senki,pedig 37éves most.Nem foglalkozott vele,persze megnézte a csajokat meg úgy vágyott is rá,csak ismerkedési,és persze önbizalmi problémák voltak,elég alacsonyan volt az önértékelése,és nem mert ismerkedni. És mindig mondja hogy hmm mert nem tudta mi is ez,meg hogy milyen jó.
Szóval ahány ember annyi féle meglátás,módszer,kisérletezgetés,próbálkozás,sé persze a lécet is sokhelyre rakja az ember.Mindig tanul valamit egy kapcsolatból ha esetleg vége is,de ha megvan akkor közösen viszik tovább a lehető legjobb felé jóesetben!:-)
Kisérletezéshez még,hogy uyge van egy alapkoncepció,bepróbálod,nemjön össze,akkor kicsit továbbfejleszted és így tovább amig nem műxik.Nem úgy hogy már mindent felállítottál és nah akkor most..és elment az élet,és lehet befuccsol.Szépen sorjában fejlesztgetve gyűjtögetve,hogy a végére tényleg összerakd a mozaikdarabkákat.:-)