nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • EdDyBoy
    MrSpock!
    Nem játsza meg, ő tényleg ilyen.
    Megelégelte a világot, és a benne élő embereket, azok viselkedését és minden erejével azok főlé akar kerekedni. Ő is jobb akar lenni, mint amúgy bárki más. Ide tényleg a legjobb szó a kísérletezés. Salsoul sem tudja, mi sül ki belőle, pusztán a kezdeti lépések eredményesnek látszanak. Nem ért még a végére, de - ahogy nekem írta a matektanárom az érettségimre - "bízik sajátos logikájának diadalában". Én is bíztam sajátos logikámban, és két évvel később, amikor megismételtem a matek érettségit, mégtöbb tudással, és a logikámmal 3asról, 5ösre (90%) javítottam. Salsoul is hisz benne, emiatt nem ítélhetjük el. Bízik benne és kitartó, ami dícséretes. Az hogy lesz-e eredménye az egésznek, majd az utókor, és ő maga fogja észrevenni.

Számunkra viszont az a része, ahogy kísérletezik eléggé új, és formabontó. Az, hogy megfigyel azért ellenséges számunkra, mert mi sem szeretjük, ha megfigyelnek minket.

Sal!
    A baj viszont a gondolataid kifejezésével vannak. Azzal, hogy megpróbálod kitalálni a gondolatainkat, amik elég gyakran hibásnak bizonyúlnak, bármennyire nem ismered be, így van. Gyakran nem arra reagálsz, amit írunk, hanem arra, amit a sorok közt olvasol, és annak kijavításainak sorai közt. Emiatt távolodnak a gondolatok annyira. Na meg azért, mert a mondatokat helyesírási, és nyelvtani tagozódási hibái (vesszők) miatt könnyű félreértelmezni. Persze ebbe mi is belelépünk, így a gondolatok csak még messzebbre sodródnak egymástól.

Be kell viszont ismerned, hogy mi sem vagyunk rosszak, elvégre felismerjük a problémát, mégha nem is kísérletekkel próbáljuk őket megoldani, de attól még jól csináljhatjuk.

Ezek a mondatok viszont kétséget kizáróan lenézőek, minősítőek:
    -"megjegyzem ismét süllyedsz"
    -"Azokhoz szóltam akik már lejöttek a fáról, és felegyenesedtek." (VÁLASZ az üzenetre)
    -"Azt hiszem itt neked kellene a leginkább hallgatnod."
    -"a vulkáni"
    A csúfolódás gyerekes dolog, nem illik hozzád, ha valóban nem vagy gyerek. Mi sem hívunk "lelkes sál"nak, vagy lelketlennek.

Én azért szeretek vitatkozni, persze értelmesen, mert a beszélgető partnerek közt előbb-utóbb kiderül az a - mindig is - apró dolog, amire máshogy kezdtek építkezni. Az az elágazódás, amikor elváltak gondolataink útjai. A probléma eredete.
    Remélem az első bekezdéssel már közeledek ahhoz, amivel te is nagyjából egyet értesz Sal.