nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Lirion #10869 "Nos mutassa meg, prezentálj az igazát, elvégre erre épül majdnem minden kapcsolat, és mégsem repdes senki sem a boldogságtól, örömtől.
Én akiket megkérdeztem eddig, hogy boldogok-e mind zavarba jöttek, és össze-vissza magyarázkodni kezdtek, hogy boldogságuk hát ő mégis csak boldogság, mert azért ritkán, ööö szép pillanatok, és az ööö kárpótol, ööö... és boldogunk vagyunk... ööö... és... izé..."
És miért gondolod, hogy bárkit is érdekel, hogy Te kiket kérdeztél meg? A te véleményed irreleváns, nem lényeges, nem mérvadó. Te is csak egy apró porszem vagy a világban és ahogy téged nem érdekel a világ, te sem érdekled azt. Amúgy sem reprezentatív a kutatásod, az pedig téged minősít, hogy a te ismerőseid nem boldogok a kapcsolataikban. Ezek szerint a boldog emberek eltaszítanak téged maguktól a negativitásod miatt. Szomorú életed lehet..
"Azt mondtam, van időm, és van elfoglaltságom, és párkapcsolat nélkül is van célja és értelme az életemnek."
Az élet értelme és célja a fajfenntartás, amit te nem tudsz művelni az ostoba elveid miatt. Csak egy púp vagy az emberiség hátán, egy fölösleges melléktermék.