nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
EdDyBoy #10868 Működő párkapcsolat nélkül hozakodsz elő a hatalmas tapasztalatoddal. Akkor gyere a tapasztalattal, amikor felmutatsz valamit. A keresés nem jelent tapasztalatot.
Mégis lenézel másokat, akik - még ha szerinted nem is - boldog párkapcsolatban élnek, és olyanokat, akik már akkor elérték azt, amit te most csak szeretnél.
-Elítélsz kapcsolatokat, úgy hogy nem ismered őket... (Magas ló)
-Elitélsz már nem létező kapcsolatokat... (A résztvevők is rájöttek, hogy nem ment, úgyhogy ettől sem vagy jobb.)
-Elitélsz embereket, akik boldogságra áhitoznak, és próbálkoznak... (Persze szerinted nem fogják megtalálni, mert ők nem a jó úton járnak a boldogság felé. Csak szenvedés, és kompromisszumok mindenütt.)
-Míg mások próbálkoznak, te keresel, kémkedsz, megkérdezel másokat, ahelyett, hogy egy szót szólnál ahhoz, akit kiszemeltél magadnak.
Elfogadom, ha neked ez működik, hát működik, de attól még működik más is, mert nem csak a te tökéletesnek mondott elméleted van, és ezt el KELL fogadnod.
Én addig jó társaságban ölelem a csajt, nevetgélünk, táncolunk, jól érezzük magunkat, reggel pedig mosollyal az arcomon ébredek fel mellette. Még ha nem is tart örökké, mert tudom, hogy nem tart örökké. Tart ameddig tart, és addig a legtöbbet hozom ki belőle. Sétákkal, gyertyákkal, csillagokkal, meglepetésekkel. És nem azért mert önző vagyok, hanem mert ez neki is, meg nekem is jó. Ha meg örökké tart, akkor megtaláltam és megint csak jó nekünk.
Ha meg nem sikerül, akkor a boldogság után jön egy kis bú, aztán továbblépünk mind a ketten. Mert nem vagyunk agyatlanok, akik nem tudják, hogy mi fog történni. Nem értelmesen érzünk, de tudjuk, hogy ez érzés, és befolyásol. Nem ugrunk a kútba, de attól még jó az az endorfinadag.
Hidd el azt is, hogy nem csak te élsz értelmes életet párkapcsolat nélkül. Másoknak is van elfoglaltsága, munkája, és célja. Ebben sem vagy egyedi.
Közelről ismerek olyan embert, aki 3 éves szakon kétszer kapott köztársasági ösztöndíjat (=szín 5ös minkét félévben), a sulinak végzett munkákat, külső megrendelőknek végzett munkákat, a városi tvben az ő munkái vannak műsorok, reklámok elején, végén, és közben. Volt hogy éjszaka nem aludt, mert dolgozott, és ezek mellett fenntartotta a párkapcsolatát. Érzelmi oldalról is megkapott mindent, amire szüksége volt, és nem azért, mert megelégedett az alacsony szinttel, hanem mert tényleg normális kapcsolat volt. Nem volt tökéletes, de kétlem, hogy bárki tudna mondani tökéletes kapcsolatot (gyakorlatilag is).