nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Azt hiszem tudok olvasni talán jobban is mint az átlag,sőt még értelmezni is:-)
Nem vagyok egy fogyatékos még hozzád képest sem:-)
Roszabb vagy mint egy hittérítő,(mosoly)el sem tudod azt képzelni,hogy más boldog lehet az ő kis "középszerűségében"?:-)Mert nem rakja magasra a lécet,mert tudja hogy meddig mehet el,ismeri a korlátait.Én kívánom hogy valaki átugorja a te lécedet,de szerintem erre még Isinbayeva sem képes még rúddal sem.:-)
Egyébként hogy magadat megismerd ahhoz nemkell senki,de viszont mással szeretnél együttlenni,élni,kapcsolatot létesíteni,őt viszont megkell ismerni.És nem úgy hogy 3 hónapig kifigyeljük,infót gyűjtünk róla.
Csak tudod mi a legjöbb önismerés?Az amit másoktól kapsz visszajelzést,főleg ha tényleg szeretnél valakit magad mellé,mert te nemlátod a hibáid(persze azok nincsenek is)és élsz a tökéletesnek elképzelt világodban ahol te diktálod a feltételeket.
De végülis nemvagyunk egyformák és ezzel semmi baj nincs:-) Mindenki úgy próbálkozik ahogy tud,vagy gondolja,helyes,vagy helytelen az idő,meg a kapcsolatok minősége eldönti.
Én is azt vallom és ebben egyetértünk,hogy a minőség mennyiség felett áll nálam is!:-)