nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Retsu
    Hát igen, vannak elvárások szép számmal:D Nade elmondok 1 megtörtént esetet, amiben nemrég volt részem és a "főszereplő" enyhén szólva nem vmi rendes lány. Pár éve csoporttársam volt az illető, előfordult többször is hogy flörtölgettünk, még akkor is mikor barátja volt. De több nem történt, részben mert én nem voltam elég nyomulós, meg lehet ő nem vette komolyan a dolgot. Pár hete ráírtam neten 1 kedves üziben hogy mi a helyzet vele, hogy van. Telnek a napok, talán 1 hét is, nincs válasz. Aztán pár napra rá a barátja küldött1 fenyegető levelet, hogy ha még1x vmilyen formában próbálkozok, jön és elintéz... Kurvára beijedtem mondhatomXD, de még így is én nem süllyedtem le az ő szintjére, mert kultúrált hangnemben válaszoltam, hogy azért vigyázzon magára. Végül még 1 üzit küldtem a csajnak, amiben tisztázni akartam hogy pusztán kedveskedtem, nem olyan szándékkal küldözgettem neki. Nem vagyok rászorulva, de mondjuk azért elviseltem volna ha alakul vmiXD Erre szintén semmi válasz... Na most akkor ki is a gerinctelen?