nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
orsi1987 #10760 Rendes fiú= megbízható ( ha mond valamit, akkor azt úgy is gondolja), komolyan vesz, nem szemétkedik (a szemétkedés is túl tág kategória, de pl nem ver át, nem szédít baromságokkal,nem hiteget, nem hazudik a képedbe stb. stb).
Amit várnék tőle: tisztelet, megbecsülés, őszinteség.
Mit jelentene nekem?: szted mit jelentene? mindent.
A párkapcsolat nálam a kölcsönösséget, az egymás iránti tiszteletet, szeretetet és őszinteséget jelenti, valamint az egymásért vállalt felelősséget.
Persze, én ranedes lány vagyok, még jó :D : nem vagyok hűtlen, ha van valakim, akkor odaadóan szeretem és tisztelem, és nem járok valakiivel csak azért, mert jól néz ki, hanem csak akkor, ha van mögötte érzelem.
Azt nem tudom, hogy az általam leírt rendes fiú milyen rendes nőre vágyna, vagy hogy egyáltalán rendes nőre vágyna-e...Murphy szerint tuti, hogy nem :D
És azt sem tudom, én olyan vagyok-e...De valószínűleg nem.
Szerintem nincsenek egymást kizáró tényezők, úgyhogy sztem nincs kudarcra ítélve a dolog.
Lehet, hogy ijedtemben elmenekülnék, ha megkapnám, de nagyobb az esélye, hogy inkább örülnék és vigyorognék, mint a vadalma.
Mindenesetre próbálkozok a netes társkereséssel. És én szoktam válaszolni. Meg ha ledumálok egy randit, arra elmegyek.