nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Cserediák
    Fikázok?Kinőttem már az orrpiszkálós korszakból:P..igyekszem nem bunkó lenni és kifejteni mondandómat,de sajna írásban más(kevés,személytelen)Szívesebben diskurálok egy jó pohár itóka mellett,kellemes ülőkében.Tudom,most ez van..ezt kell szeretni.De elnézését kérem azoknak akiket esetleg "gyomorszájon rúgtam".
    Lássuk csak,akkor mondom személyes tapasztalataimat.Igen,vannak rendes lányok,akad belőlük jócskán,csak ritka.Többnyire szerencsémre csak kedves teremtésekkel vettem körbe magam,kerültem a hisztis,kavarós,egymást kibeszélős libákat.Abban,hogy a kapcsolat elején kiderül-e hogy valaki rendes-e vagy sem..nem hiszek!Kevés ember van aki nem játssza meg magát és nyíltan vállalja a bogarait.És lehet ,hogy akit az elején rendesnek és kedvesnek vélünk..később 180 fokos fordulattal totál ellenkezőjévé,hisztis ,önző hárpiává változik.Mivel lehet kiszűrni?Talán ismerkedéssel..beszélgetéssel(mondjuk egy hosszú séta kettesben vagy egy nyugis teázó jó alkalom)Nomeg szerintem nem árt a szüleiről is kérdezgetni egysmást,mert amit a szüleitől lát,az hat rá.Nem törvényszerű,itt is vannak kivételek.pl. barátnőm apja csalta anyját a titkárnővel és külön élnek a szülők,míg Ő már eljegyzésnél tart az első és egyben az utolsó barátjával...másik példa..srác szüleinél ugyan ez a szitu,az illető is félretekinget a barátnője mellett.Szóval embere válogatja...