nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Igen mester!!De azthiszem úgy valamikor félévvel ezelőtt leírtam azthiszem sokat is írtam ide vagyis úgymond bőven,hogy igazából "én"mitől tartok egy leányt rendesnek,és ez független hogy velem összejön e vagy sem. Mindenkinek más az ízlése,már lehet a véleménye és más embernek is jön be,ha kapcsolatot akar.Nem szeretem azt mikor uhh ez a csaj ilyen-olyan,de csak azért mert épp mással kavar.Nah persze előfordul,hogy ismeri az ember az illetőt,és tudja mekkora pöcs:-) Ekkor max szétlehet tárni a kart és nemérteni,de végülis a leány döntése ő van vele,ő szívja meg,vagy akármi.Maximum elhelyezheted magad egy bizonyos skálán úgy külső-belső tulajdonságok alapján.Persze van kiknél ez egészen magasan van minden ok nélkül:-) Lányoknál is előfordul a válogatási szempontok alapján,de ez van,ezen nemkell nagyon fennakadni.Próbálkozni,ismerkedni kell,mert análkül viszont nehéz a dolog,egyáltalán rendes leányt találni.
Lirion:Ez igaz lehet fiúkkal is,melegséggel sincs bajom,kinek a pap..:-)
Csak olyan ne nagyon prédikáljon aki nem ismeri a bibliát:-)Vagy esetleg újat akar írni..erre is kell gondolni.
Mintha egyik haverom próbálna csajozási tanácsokkal ellátni,akit életében nemláttam lánnyal.elég fura.Lehet elméletben naygon tudná,de ő sem tudja átültetni,miközben mondjuk én épp happy vagyok a bnőmmel:-)