nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
EdDyBoy #10577 #10573 -> itt nem vonatkoztatunk el, az már egy másik példa, és sztem mind a két csaj furán nézne rád, amikor odamész hozzájuk, hogy te hármasban szeretnéd.
#10571 -> Az amit mondasz elég fura, de kicsit van benne valami, csak sztem nem ebben a formában.
Néhány ember úgy foghatja fel, mint valami képességet... ha boldog vagy, boldogok az emberek körülötted, ha szomorú vagy, akkor ők is sírnak.
Vagy forditva. Kiszivni belőlük a boldogságot, és ettől szomorúak? Nem látom valósnak.
Amire te gondolhatsz az ez lehet, és ezzel szerintem más is egyet érthet:
- Boldogan, akár egyedül, akár párban, de mosolyogva sétálsz az utcán. Mikor meglátnak az emberek tudhatják mitől van ez (ha párban, akkor meg biztosan tudják). Az érzéseid érzéseket váltanak ki az emberekből, és ezért ők is mosolyogni kezdenek.
- Ha látnak egy sírós gyereket az utcán, vagy szomorú embereket szinte a sírás határán, akkor a járókelők nem fognak mosolyogni.
- Kísérletek is voltak a babákkal kapcsolatban. Amikor anyuka a kicsivel volt, és nevetett, akkor a baba is nevetett. Amikor anyuka csak nézett rá, akkor a gyerekről sem lehetett pozitív érzéseket leolvasni.
Ezekben a példákban nem érzelmi változtatásról van szó, hanem minden egyénnek a környezetére való érzelmi reakcióiról. Ők is magukban változnak meg.