nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    Clio van itt neked még valami :

Én azért jöttem ide Mandarruba, mert hallottam, itt szép kreol nők vannak –
    Szóval ön itt le akar telepedni. Megnősül, családi házat vesz, gépalkatrész-üzletet nyit, gyermekeket nemz, beiratkozik a klubba, templomba jár, és előfizet a Huisca Matador-ra –
    Pen bólint.
    Pontosan így, csak nem gépalkatrésszel akarok kereskedni, hanem harisnyával, nekem gyermekkorom óta leküzdhetetlen vágyam, hogy harisnyával kereskedjem. Ezenfelül én, Mr. Winemaster, bélyeget is fogok gyűjteni –
    Én is azért jöttem, Mr. Pen. Ajánlatot teszek önnek. Ön harisnyával kereskedik, én fodrászüzletet nyitok –
    Ah, fodrász! Ön engem kedvezményesen fog megnyírni –
    Húsz százalékot adok önnek –
    Üzleteink egymás mellett lesznek. Hallottam, hogy Mandarruban, aki harisnyát vesz, egyúttal meg is borotválkozik –
    Közös háztartásban fogunk élni –
    Közös feleségünk lesz –
    Közös gyermekeink. Közösen fizetünk elő a Huisca Matador-ra. De én nem bélyeget gyűjtök, hanem ceruzavédőt, én szenvedélyesen vonzódom a ceruzavédőkhöz –
    Tudja, én filozófus vagyok, s ezért pedáns –
    Szentimentalista és pedáns –
    Ez a kettő együtt jár, mint a rossz gyomor és a szerelmi bánat.
    Én tisztázni óhajtom, hogy feleségünket ön éjfél előtt óhajtja igénybe venni, vagy éjfél után –
    Ön mindenre gondol. Nagyobb, mint Platón –
    Mr. Winemaster, ön az én emberem –
    Én bevallom, hogy éjfél előtt, mert utána szeretek aludni –
    Pont fordítva. Én hajnalban kedvelem, ez a legjobb, próbálta már? Én a hajnali szerelem híve vagyok, rajongok azért, hogy nappal aztán abban az enyhe kábulatban éljek, az ilyen állapot a legkedvezőbb arra, hogy az ember harisnyát adjon el –
    Örülök, hogy megegyeztünk –
    Részemről az öröm –
    Szóval közös feleség, micsoda megtakarítás –
    Takarékoskodni kell –