nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • EdDyBoy
    Ne próbálj meg belelátni a fejembe, mert számodra reménytelen, ezt látom abból amit kérésemre rólam írtál.

Attól, hogy nem értek egyet veled, még jól tudom, hogy miről beszélsz.
    Az én világomban, környezetemben ez nem működik, a tiédben sem működik, ezt le is írtad:
    #10273: "Engem viszont a bátor úttörőkön, felfedezőkön kívül senki se kövessen... én veszélyes újító vagyok. A feltárás eddig nagyon ígéretesnek tűnik."
    A feltárás eddig nagyon ígéretesnek tűnik.
    Ez nem hangzik eredménynek, vagy kiforrt tényeknek. Ötleteket mondasz, amiket kitaláltál, és még a teszted tesztjének sincs eredménye.

Elolvastál sok okos embernek sok okos könyvét. Azokból és az egyetlen elcseszett kapcsolatodból próbálsz életre szóló bölcsességeket alakítani. Az hogy a lexikai tudásod nagy, látszik a szóhasználatodból is.
    Én is találkoztam sok érdekes emberrel, sok helyen megfordultam, mégsem nézek le másokat, ők sem tették. Érdekesek voltak, műveltek, mégis tudták, hogy kell egy hétköznapi emberrel beszélni. Elfogadták, hogy különbözünk.

"De tudod, még ha fantom is: az ENYÉMEK. Én alkottam őket, én hoztam létre őket."
    A világ fantomjai, meg a sajátjaid is téged támadnak, mert más akarsz lenni, mint ami vagy. Ha tudnád mit csinálsz, nem lennének saját fantomjaid. Győzd le őket magadban, és utána jöhet a világ.

Olyan alacsonyra csúsztál le..., és onnan kiabálsz, hogy nem kell kötél, tudsz te repülni is. A gond, hogy még mindig a gödör alján vagy, és arra vársz, hogy más is beleessen a gödörbe.

Akadtak előtted újítók, akiknek sikerült, de te csak Gyenge vagy ahhoz, hogy alkalmazkodj ehhez a világhoz. Ehelyett vágysz egy világra, amiben jelenleg egyedül vagy.