nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
at16 #10334 de ez marhaság. annyi ideig figyelni egy lányt.. meg követni. és randin majd mi lesz? vagy nem is lesz randi? minek is, te már mindent tudsz a lányról.
+ amíg figyeled minden mozdulatát, addig lehet jön egy eszesebb pasi és bepróbálkozik nála. de nem ugy mint te, hanem úgy hogy odamegy hozzá.
említettél vmi 3 hónapot. csakmár álmos vagyok megyek aludni, nincs kedvem utánanézni.
szóval 3 hónapot a kutya se fog rád várni. ha esetleg egy csajnak bejössz és vársz vele 3 hónapot, kiábrándul belőled és cseszheted.
én már megtanultam ezt, mert sokszor estem már így pofára.
és ezt mindenkinek mondom: ha adva van a lehetőség, soha ne várj ! egy másodpercet se!. sok lánnyal vártam én is hogy mi lesz stb.
szórakozóhelyeken sok lányhoz nem mentem oda, csak vártam a megfelelő pillanatot... el is bsztam mindíg. lecsapták a kezemről...
szóval neked is inkább a megfigyelés helyett inkább a beszélgetés kezdeményezését ajánlom. de gondolj bele, mit veszítesz? nem kell utána "kémkedned" :D már az első nap megismered.
és ha nem jön be, vagy ha elküld hogy: "bocsi nem", akkor szépen elköszönsz és nem beszélsz vele soha többet. ennyi. mész a következőhöz.
így megtalálhatod a párod. ha csak leskelődsz úgy nem.
jó éjt