nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • EdDyBoy
    Itt se bátor úttörő, sem pedig felfedező nincs, nem is téved olyan ember ezekre a vizekre, és ebből kiindulva nem tudom miért kellene a "mindennapos emberek" "mindennapos gondjaira" nem "mindennapos megoldást" mutatni.
    Szerintem te sem vagy úttörő/felfedező, pusztán van egy gondolatvilágod, ami valamilyen szinten talán beválik. Az ország azon részén, ahol élsz pedig lehet, hogy ez az elfogadott, és a mindennapos. (Kiváncsi lennék hány éves vagy) De...
    Amennyiben a te gondolataidban is lehetnek hibák, úgy te is ugyanúgy pofára eshetsz, még akkor is, ha nem mész a jégre.

Nem is rossz ez a jeges példa...
    Szerintem, ismétlem szerintem, te egy olyan kisfiú vagy, aki ráment a jégre valakivel, aki még tapasztalatlan volt. Megütötted a lábad, és most duzzogva kint ülsz a pálya mellett, azt fitogtatva, hogy neked mennyire jó korcsolyázás nélkül az életed. Látod, hogy a párok mennyire boldogan (még ha valamelyik rosszul is lép, a másik kisegíti), vagy szólóban (még botladozva, de előbb utóbb nekik is menni fog) suhannak körbe-körbe, de neked még mindig fáj a lábad, és fel nem mennél a jégre.

Nem tanács, de szerintem amikor már nem fáj a lábad, felállsz, és valahol meg fogod pillantani azt a lányt, aki majd veled együtt fog ugyanúgy suhanni, mint azok a párok, akitet te láttál a pálya széléről.

(lehetnek hibák a hasonlatban)