nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Voyager88
    Múltkor beírtam a saját történetemet egy lánnyal aki szó nélkül eltűnt. És most hogy az esélyekről volt szó, hát jól megszivattam vele magam hogy adtam neki még 1 esélyt. De igazából annyira alattomos és notórikus hazudozó, hogy olyan történettel állt elő, amiről tényleg nem gondoltam volna h nem igaz. Mivel ha a családját és a saját nyomorúságát keveri bele valaki a dologba, akkor az a legalja, és igazából ez a lány nemnormális szerintem ezek után. Nem is értem miért keresett egyáltalán meg az eltűnése után..én meg elhittem és azóta is minden nap beszéltünk tegnap előttig. Ekkor ugyanis megint eltűnt érdekes módon ma lett volna a találkozás.

Gondoltam ma este hogy felmegyek megnézem fent van-e a chaten, valahogy ráéreztem :) Új nicknevet csinált, de így is olyat ami valahogy ismerősnek tűnt és beírtam neki..A beszélgetés alatt kiderült hogy ő az, persze ő már nem emlékezett a chates nevemre és pár dolgot kikérdeztem tőle. Például azt, hogy mit csinált a napokban mert ő nekem msn-en pesti utat írt meg h dolgozik egész nap. Ezekről szó sem volt persze. Eljutottunk a bemutatkozásig, amikor én bemutattam neki magam :D Na itt szépen kiosztottam, msn-ről érdekes módon azóta már törölt is :) Hát ez a történet így ért véget, olyan alattomos módon amilyen maga a csaj is volt velem.

Elég tanulságos volt számomra legalábbis hogy adjunk-e még egy esélyt valakinek, mert ha lépek akkor nem történik meg ez az eset sem.