God of War: Chains of Olympus
  • 5c0rp330n
    #98
    igazán szívós fejtörő nem volt benne valóban, de azért volt 1-2 (általad is említett), ami meg tud fogni egy ideig. én minden széttörhető tárgyat is széttörtem amúgy, de nekem csak 10k bogyóm maradt a végén, miután mindent maxra upgradeltem. te easy-n játszottál? lehet h ott jobban adagolja, nemtom, mindenesetre igyekeztem minden lehetséges ládát kinyitni, minden tárgyat megsemmisíteni, minden lehetséges módon összegyűjteni őket, nemhiszem, hogy sok dolgot hagytam volna ki, de ennyi jött össze. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nemtom, hogy le lehet-e nyomni Charon-t, mindenesetre nekem kb lehetetlen lett volna, mert hangyafaroknyi életem volt, meg se próbáltam legyőzni. sztem direkt úgy találták ki, hogy egy kemény harcot betettek elé ami jól leviszi az életed és utána semmi töltőt nem adott, hogy esélyes ne legyen. de ha valaki az azelőtti harcot szinte sebződés nélkül lenyomja? nemtom, h legyőzhetné-e, poén lenne az biztos.

    a PoP nekem eddig kimaradt, egyszer ránéztem, de kicsit elijesztettek a csúnya textúrák, de egyszer majd lehet h előveszem még ha nagy pangás lesz a játékok terén. :)