God of War: Chains of Olympus
-
végigvittem, rövidnek rövid volt, de messze nem olyan rövid, mint amennyinek páran mondják. aki 3,5-4,5 óra alatt játszotta végig, az egészen egyszerűen leszarhatta a történetet, lenyomhatta az animációkat, nem keresett semmi titkosat csak ment előre, túl könnyű fokozaton játszott vagy hasonló probléma lehetett. nekem 6,5 órát ír az utolsó mentésemhez, de ezután jött még a végső harc, ami lehetett olyan fél óra, de 15-20 perc biztosan, ezután nem volt mentés. ezután csinálgattam még challenge módot (mind az 5 meglett, nem volt könnyű egyik sem), az is volt egypár óra, mire végeztem vele. és unlockoltam a god mode-ot, és ha így végigviszi az ember, unlockolódik még 1 kosztüm, videó meg ilyesmi. és olyan a játék, h sztem elég sokan kedvet fognak kapni az újrajátszáshoz. a hard-ban már eléggé kemény harcok vannak, a god mode állítólag iszonyat nehéz, de majd talán megpróbálom :) ez a normal fokozat pont jónak tűnt alapvetően, bár akadtak helyzetek, amiket túl könnyen oldottam meg, de olyan is volt, hogy annyiszor haltam meg egymás után, hogy felajánlotta, h easy-n akarom-e folytatni esetleg, persze enyire azért nem adtam alá és normalon végeztem vele.
nehéz egyértelműen kijelenteni, hogy ez-e a legjobb PSP játék, nehéz összehasonlítani pl egy GTA-val, de ott van az abszolút toppon, ez egészen biztos. kicsit rövid, viszont elejétől a végéig lebilincselő, elsőosztályú élmény, igényes átvezetőkkel, jó kis történettel, eszméletlen eposzi hangulattal.