• roliika
    #82
    Látom a videót ami nem hosszú nem bírjátok értelmezni. LOL!

    Arrol van szó, hogy erős elektromágneses mező hatására vagy az emberi agy frekvenciájára hangolva egy nagy energiájú mező képes hallucinációt előidézni, ami olyakor akár pszichokinetikus energiaként is megnyilvánulhat. És semmi köze halott rokonainkhoz.

    Ebben mi a ****** az áltudomány?

    Az meg tény, hogy a piezoelektromosság is elektromágneses teret generál, sőt törésvonalak mentén tények is elég sőrőn megjelennek...a gyengébbek kedvéért hangsúlyoznám, hogy NEM UFO-k ról meg szellemekről van itt szó, csupán egy tudományos elméletről ami bizonyíthatja, hogy amit az ember lát és hall, érez, tapasztal, az számára lehet, hogy tökéletesen valóságos, ám mégsem létezik.

    Erre mondta az egyik emberke a videóban, hogy ha egy fénygömböt lát valaki, ami elvileg piezoelektomos aktivitás mellékterméke, akkor a pszichológus az emberi agy zavarának tudja be, a fizikus gömbvillámot lát, a hívő Szűz Máriát, valaki meg a rég meghalt rokonát látja benne...magyarra lefordítva, egy megfelelő elektormágneses mező némi rádioaktivitással kombináva, az észlelő szemszögéből gyakorlatilag bármit előidézhet, ami akár az észlelő szemszögéből fizikális megfogható anyagi tárgynak is tűnhet.