Azzal tisztában vagyok, hogy a T3 csak film.
Én arra akartam felhívni a cikket olvasók figylemét, hogyha valami okosabb, mint amennyire kellene, abból nekünk bajunk lehet. Mint írtam tisztában vagyok vele, hogy az USA Vietnámi veszteségeihez hasonlatosan most is egyre több embert veszít el. Ezért fejlesztik gyorsan a robot technológiákat.
Azt elárulom neked, hogy sajnos mindig is lesznek olyan katonák, akik megsérülnek, és sajnos nyomorékokká válnak. Az, hogy az inteligens fegyverek, amit te is írtál, hogy harcolnak egymás ellen, olyan azért nem lesz, mert mindig az ipari infrastruktúra a másodlagos cél a radarok, repülőterek, és a légelhárító rendszerek után. Szóval mindig lesznek civil veszteségek, akiket jelen esetben a robotok fognak megölni.
Arra ne is számíts, hogy csak a robotok fognak egymás ellen harcolni.
Én csak azt remélem, hogy nekünk nem kell majd az általunk meglámodott tökéletes gyilkológépek ellen harcolni.
A másik pedig az, hogy az olyan országok, ahol mosz is harcol az USA ott nem lessz egyhamar robot, amely a másik robot ellen harcolhatna --> embereket ölnének ugyanúgy, mintha nem a robotok harcolnának, csak az USA egy robotot ír le egy sorozatszámmal, és nem egy katonát dögcédulával.