• assdf
    Rengetek ember vándorolt ki 56 után is.
    Egyébként senkisem mondta hogy a szociális rendszer üldözte el őket, maga az ország "szellemisége" inkább. Ma 2007-ben sem tudnál érvényesülni ebben az országban, legyél bármilyen nagy tehetség is ha nem csalsz/lopsz/hazudsz.
    Érdemes megnézni nagy sportoloinkat, akik gyak. bagóért nyernek olimpiákat, és ha ne adj isten csak a világ második legjobbja lesz! máris le van sajnálva itthon hogy csak ennyi tellet tőle...
    Lásd Simonyi, volt tehetsége és szerencséje hogy milliomos legyen mert megalkotta az officet a világ egyik vezető szoftvercégénél és ebből a pénzből elment ürutazni. Erre mit olvasok itt a forumon?
    valami nevesincs sz@rtúró bogár, akinek az össz alkotása annyi hogy két füszálat keresztbe tett, egyből leszarozza az officet, és Simonyi munkásságát, majd egy másik forúmozó szerint előteremteni az ürutazáshoz való pénzt is ukmukfuk megvan...

Amúgy nekem az a bajom ezzel az országban, hogy nem az a hozzáállás van hogy neki jó nekem nem, de akkor neki legyen már jó hátha aztán nekem is jó lesz,
    hanem az hogy neki jó nekem szar, akkor húzzúk csak le gyorsan a p.csába nehogymár neki jó legyen. Legyen mindkettőnknek sz@r...