Charles Simonyi Magyarországon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a Commander vagyok én
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Kara kánként folytatom tanításom.
Nem igénytelen csak megosztott és rosszak a szabályok.
Gondolj bele 18 éven alúli nem szavazhat. De 89 éves igen... pedig már a hamut is mamunak mondja. Ezért nem tudsz itt érdemi változást csinálni. Az ország 30% nyugdijas, akinek még hátravan 10-15 éve és nem érdekli hogy itt mi hogyzajlik csak hogy a 26. havi nyugdijat megkapja.
Másrészt meg itt mindenki meg szeretne élni. A statisztika és a tapasztalat is azt mutatja, hogy még szinte minden országban az ilyen "leverések" után sokkal rosszabb lett minden. Mert mi is szokott történi? Leverik az egyik ganéjt, hogy aztán odaüljön egy másik...
Itt csak úgy lehetne változás, ha az egész mostani rendszert legyalulnák élükön a parlamentel, és újrahúznák az egészet új alapokra, a régieknek pedig semmi joga nem lenne. Úgyanis a 90es rendszerváltáskor semmi más nem történt, mint hogy átnevezték a rendszert, majd mindenki maradt a helyén...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Es hogy miert ilyen kaki az egesz elet itt? azert mert a rinyalas megy csak a sok ember reszerol. Meg hogy a politikusok lopnak, persze hogy lopnak, senki nem mondja hogy nem. ti meg 999999999 ember vagytok es szerintem meg puszta kezzel is "levernetek" ha kellene, ha lenne ra igeny. De nem bazdmeg mert kruvara igenytelen ez a magyarorszag. Eleg korbejarni budapestet, rohad minden, az utcan halhatnak meg emberek mert leszarjak oket. Nem azert mert egeszsegugy meg minden, nem. Hanem mert ha szivrohamot kap melleted egy ember akkor inkabb arrebb allsz...
en is megyek innen de csak azert mert aki korpa koze keveredik, megeszik a disznok
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Akkor most már csak 1 kérdésem van. A tisztelt politikai elit és a hozzájuk kapcsolódó körök miért nem az ország anyagi helyzetének arányában kapnak jutattásokat? Gondolom a sportolink sem bemondásra kapjak a támogatást ha külföldre kell utazniuk versenyre...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A papája révén még tejfeles szájúként bejutott az akkor elérhetetlen orosz számítógép mellé, amit pár napig csak nézegetett, majd hétvégére elkunyizta a doksiját. Aztán beállított egy progival, ami - uramfia, minõ galádság! - mûködött! Ezt nem tudja értékelni az, aki nem ismeri, hogyan is ment akkoriban a programozás :-) Volt még néhány hasonló akciója, ami után egyértelmû volt, hogy kinõtte a gépet, ezért a családi nagytanács áldásával ment ki. Nem politika, nem káderezés, egyszerûen a lehetõségek váltak túlontúl kicsikké számára. Innen pedig egyenes út vezetett amerikába, elõbb a Xeroxhoz, majd a Microsofthoz. Már édesapja is kiemelkedõ elméje volt az országnak, jópár velõs mûvet és mégtöbb mûvelt koponyát hagyva örökül az országnak. Ha kiment volna annakidején fiatalon - nem tudom hol tartana a mai magyar villanymérnöki szakma. Az infósokról Ti alkottok bizonyítványt - nap mint nap.
De szerencsére már van más is, lehet használni azt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az ország anyagi helyzete arányában. Azért ne felejtsük el hogy az uralkodó osztály két vesztes háborúba bevitte az országot ahol a területe és nyersanyagbázisa legnagyobb részét elvesztette.
Na jo nem tudom, de azt hiszem Simonyinak ehhez mar semmi koze, hisz evek ota nincs az MS-nel es ott is evekig mar az MS Research-ban volt nem az Office-en dolgozott. A Word es Excel azt hiszem meg a '80-as evekben volt a dolga.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Egyébként senkisem mondta hogy a szociális rendszer üldözte el õket, maga az ország "szellemisége" inkább. Ma 2007-ben sem tudnál érvényesülni ebben az országban, legyél bármilyen nagy tehetség is ha nem csalsz/lopsz/hazudsz.
Érdemes megnézni nagy sportoloinkat, akik gyak. bagóért nyernek olimpiákat, és ha ne adj isten csak a világ második legjobbja lesz! máris le van sajnálva itthon hogy csak ennyi tellet tõle...
Lásd Simonyi, volt tehetsége és szerencséje hogy milliomos legyen mert megalkotta az officet a világ egyik vezetõ szoftvercégénél és ebbõl a pénzbõl elment ürutazni. Erre mit olvasok itt a forumon?
valami nevesincs sz@rtúró bogár, akinek az össz alkotása annyi hogy két füszálat keresztbe tett, egybõl leszarozza az officet, és Simonyi munkásságát, majd egy másik forúmozó szerint elõteremteni az ürutazáshoz való pénzt is ukmukfuk megvan...
Amúgy nekem az a bajom ezzel az országban, hogy nem az a hozzáállás van hogy neki jó nekem nem, de akkor neki legyen már jó hátha aztán nekem is jó lesz,
hanem az hogy neki jó nekem szar, akkor húzzúk csak le gyorsan a p.csába nehogymár neki jó legyen. Legyen mindkettõnknek sz@r...
ha ez gyávaság lenne, akkor Simonyi meg pl. Teller Ede stb. mind gyávák voltak mert idõben elhagyták az országot? Inkább eszük volt...és idõben elmentek h véghez tudják vinni amit szeretnének és nagyobb lehetõségük legyen erre.
Persze személyiség kérdése is, de nekem nincs pofám pl. egy egesz orszag elõtt hazudni....sokan (sok ezren ezt teszik ma is)...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Amit mondtál az kb. akkora idiótaság, mint hogy a sivatagban vizet fakasztani elõnyösebb vagy elmenni egy tó közelébe... (és aki természetesen nem akar a sivatagban vizet fakasztani az gyáva féreg ugye kedves epikurosz?) a természet mindig bebizonyitotta hogy az útobbi a célszerü, az elõzõ meg kihalt...
normálisan gondolkozó programozó számára... olyannyira szar az office, hogy azóta sem képes az openoffice és tsai még csak megközeliteni se a tudását és használhatóságát. Biztos azokat csak normálisan gondolkozó programozó irták...
flamet félretéve, az office-t (most ne keverjük ide a wint) emberek millió (és itt 100 milliós nagyságrendrõl beszélünk) használják egészséggel. Erre idejössz te és közlöd hogy sz@r, igaz hogy az életben nem irtál még olyan programot amit rajtad kivül használt volna valaki... aki megir egy ilyen népszerü programot és hires lesz, és még részben magyar is, nos én arra büszke vagyok. A te fajtád miatt menekültek el innen ezek az emberek, mert a te fajtád nyomja vissza mindig a kitörni vágyokat a sz@rba
Egy dedikált Radnóti kötet, amit Radnóti Miklós Szentgyörgyi Albert feleségének dedikált. Ezt adta oda neki az a KÖCSÖG gyurcsány..."
No, igen. nem Arany János, nem Jókai Mór, nem Petõfi Sándor, nem Kölcsey Ferenc...sorolhatnám...kötetet adott neki, hanem épp egy Radnóti kötetet (gondolom a felesége, az Apró-lány sugalmmazására). Teccik érteni?
NEM TETT SEMMIT, ennek az országnak, hogy „m”GyurcsányF, sirZwackUnimátrix és a többiek körbe-ugrálják.
Nyílvánvalóan arra költi a pénzét, amire akraja!!!
Szerintem nem nagy szám hogy földkörüli pályán töltött el egy hetet, és nem a Bahamákon (ott már volt úgyis <#vigyor0>#vigyor0>).
Most lesz igazán bajban, mert most már járt itt is (földkörül). Hova megy legközelebb? A holdra és a marsra nem tud. Majd beáll stoppolni, hátha felveszi egy UFO <#nyes>#nyes>
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
Fikázóknak: Kuss laít, arcot befog! Nem lopta a pénzét, arra költi amire akarja... legyél rá büszke hogy valakinek ebbõl az országból lopás csalás hazugság nélkül sikerült ennyire vinni.
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Azok meg kik?
Neki gyakorlatilag csak kara volt a szarmazasabol. Ha a Szilicium Volgybe szuletett volna, nagy valoszinuseggel meg tobbre vitte volna.
Az urge valoban megerdemli a tiszteletet es megbecsulest, de nem azert mert magyar, hanem azert mert ilyen sokra vitte csupan a tudasaval es kis szerencsevel.
Akkor orulhetunk majd igazan, amikor egy magyar ember Magyarorszagon er el ekkora sikert.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Simonyi helyében én sem vállalnám, h magyar vagyok.Eddig nem volt fontos a magyaroknak, h simonyi milyen nagy ember?Nem mert irigy férgek ennyi.A probléma csak az, hogy a politikusok teszik ilyen féreggé az országot lásd: "El igen...el lehet menni kéremszépen!" Ez a féregség alja.Ahelyett, h a politikusok példát mutatnának az átlag buta embereknek, ehelyett lopnak és uszítják õket....ez van kérem.Aki értelmes az menjen kifelé.
Kiváncsi leszek, h milesz majd akkor amikor már csak a féreg politikusok/gengszterek/cigányok és öregek maradnak az országba.....Meg a posztkommunista szülök gyerekei.Biztos jó világ lesz <#mf1>#mf1>
Autóval kb feleannyi most felmenni Pestre Zalaegerszegrõl, mint felnõtt jeggyel IC-vel, pláne ha legalább 2-en utaztok! ÉLJEN A TÕMEGKÖZLEKEDÉS !!!
Szintén tanulok angolt nyáron remélem már jól fogok beszélni és irány Anglia... "El igen...el lehet menni kéremszépen!"
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Egyébként meg büszkék lehetünk erre az emberre mert volt tudása mersze és szerencséje hogy mindezt megcsinálta. Hogy mindezt amerikában tette? Hát istenem nézzünk már körül. Ebben az országban egy autópályát sem lehet megcsinálni nemhogy ürutazást.
/off/ a jó kurva anyját annak aki kitalálta hogy csökkentsék le a diákkedvezményt 50%ra... kiváncsi lennék ebbõl vajon kinek a hawai üdülését finanszirozzák, merthogy a tömegközlekedés nem lett egy szikrával sem jobb.
Lassan jobban megéri autóval menni...
Azt hiszem én is indulok hamarosan külföldre mint Simonyi és sz@rok az itthoni sz@rcsimbók politikusokra
/off
Én néztem ahogy elhalad felettünk és nagy élmény volt!
Igen, egy sikeres ember, megcsinálta, dolgozott érte eleget!
Amugy en sem ertem, hogy mire fel a nagy felhajtas. Egeszen biztos, hogy az urge nem dicsekszik egyfolytaban magyarsagaval, hanem Amerikaban amerikainak vallja magat. Pont ugy, mint a legtobb Amerikaba szakadt magyar. A nemzetkozi hirekben is amerikai milliardosnak hivjak, es csak nehol emlitik meg, hogy magyar szarmazasu.
Egy dedikált Radnóti kötet, amit Radnóti Miklós Szentgyörgyi Albert feleségének dedikált. Ezt adta oda neki az a KÖCSÖG gyurcsány...
Nem mondom, hogy nem érdemli meg, de az biztos, hogy nem ezért kellett volna megkapnia!!!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"Magyarország és a magyarság hírnevének öregbítése, nemzetközi tekintélyének növelése érdekében végzett tevékenysége" Ennyi erõvel bárki kaphat Nagykeresztet akinek megvan rá a pénze! Én sokkal inkább tüntetnék ki, tudósokat, sportólókat stb. sorolhatnám még , lényeg az , hogy olyan embereket akik tényleg tettek valamit Magyarország hírnevének öregbítéséért.
Elég már! - http://winfika.freeblog.hu