Szcientológia - a káros \"egyház\" (inkább szekta)
-
Nekem is vannak (személyes) tapasztalataim, történeteim a szcientologiával kapcsolatban. Én először úgy ismerkedtem meg evvel az egésszel, hogy anyukám testvére (elég idősen) 2. agyi infarktussal korházba került. Agyi működést mérővel nem tapasztaltak, állapota kilátástalan (szinte egyértelműen kimondták,hogy semmi esélye a túlélésre).
Az unokája, akinek már segítettek szcientologusok (lelki probléma), ő ment el a szcientologiára tanulni, mert hallott ilyenről, hogy tudnak rajta segíteni. Keményen tanult, majd alkalmazta az ún. "asszisztokat". Minden nap bement hozzá, tornáztatta,illetve mikor még nem volt magánál akkor nem tudom mit csinált vele, meg különféle kezeléseket alkalmazott (a doktorokkal is sokszor veszekedett asszem). A vége az lett, hogy teljesen felépült, mindenre emlékszik, már ottvan és tud mindent csinálni. Az orvosok nem akarták elhinni.
Na szóval én csak ennyire voltam benne a szcientologiába eleinte, ezt az oldalát ismertem csak. Aztán mivel édesanyámnak nincs állása, ezért az unokája beakarta szervezni anyukámat is.
Na a problémák innentől kezdődtek. Adnak 3 nap szabadságot fél évre, és lehet dolgozni és tanulni is egyszerre, reggel 6-tól este 9-ig bentkellett volna lennie (és ezért pénzt még nem is kapott volna). A 3 nap se semmi, viszont garantálják, hogy nem lesz beteg aki tanul. Na szóval kegyetlen az egész, ahogy csinálják.
Rám is kegyetlenül rámszáltak, az első bulin tőlem is elkezdtek kérdezgetni, kitöltettek velem egy papír. Aztán telefonon vagy 20 alkalommal felhívtak, hogy nincs-e kedvem valamikor bemenni hozzájuk, de azthiszme mostmár sikerült leráznom (rájöttek, hogy hidegen hagy mostmár, meg én nekem úgyis teljesen mások a céljaim).
ui: Egyetértek avval, hogy túlzásba visznek nagyon sok mindent, habár én ahogy láttam rengeteget tudnádnak segíteni az emberiségen tudásukkal.
Könnyedén letudják szoktatni a függőket a drogokról, például rendkívül hatásosan tudnak hatni az elmére (anyukám azt mondta, hogy mikor kérdezték, hogy szeretne-e nálunk dolgozni és mondták a feltételeket, tudta hogy ez sehogy sem jó neki, de szinte nem bírt nem-et mondani, szinte hipnotizálták, meg hát ottvan anyukám testvére is, a kómás állapotban is tudott állítólag segíteni neki).
Dr. Lenkeinek például szerintem is igaza van a jelenlegi egészségüggyel kapcsolatban. "jelenelg nincs egészségügy, csak betegségügy" . Dr. Lenkei honlapja. Akit érdekel, a media-ban lévő dolgokat halgassa/nézze meg (szvsz érdemes). (igaz, ez már nem teljesen kapcsolódik a szcientologiához, de azért érdekes, hogy hogy áll hozzá egy olyan ember ehhez, aki elvégezte az orvosi egyetemet kitűnően, majd a szcientologiát is végigjárta)
Nem vagyok egy tájékozott az egészségügy, és ezek terén, csak próbáltam leírni valahogy a tapasztalataimat, meg a történetemet evvel kapcsolatban. ;)