Szcientológia - a káros \"egyház\" (inkább szekta)
-
Hát jó, bár nem állt szándékomban megnézni a postaládámat :)
Bár úgysem olvastam volna el a válaszukat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kedves E****!
Való igaz, 2005-ben tényleg végeztem egy tanfolyamot a Szcientológia Egyháznál. Életzem legnagyobb hibája volt. Nem véletlen, hogy az oklevelemet sem vettem át, és az sem, hogy azóta nem keresten fel az érintett bűnöző szektát.
Történt ugyanis, hogy az első pillanattól kezdve éreztem, hogy a felekezetnek semmi más lényege nincsen, mint a gyenge embereket kihasználni, megfosztani a vagyonuktól, és félrenevelni.
Erre sajnos túl későn jöttem rá, így az én zsebemből is kihúztak 20.000 forintot. A saját bajomból tanultam.
Később elmélyedtem a szcientológia fegyház történelmében. Megtudtam, hány haláleset, emberrablás, gyilkosság, és vagyon elleni bűncselekmény kapcsolódik a gyülekezethez, és azt is, hogy a politikán keresztül milyen gaztetteket vittek véghez.
Azóta (2005 óta) folyamatos cikkeket publikálok különböző oldalakon a szcientológia egyház veszélyeiről, csapdáiról. Egyszóval: feketekalapos elnyomó vagyok.
A drága felekezet évek óta zaklat engem, és a családomat, holott az elnyomókkal minden kapcsolatot meg kellene szüntetniük.
Tedd ezt te is, és amíg nem késő, hagyd ott a Xenufób gyüleketetet!
ui.: Amennyiben mégegyszer levelet, vagy telefont kapok akár én, akár bármely családtagom, feljelentést teszek! Emellett továbbra is folytatom célomat, mégpedig, hogy (mint ahogyan sok országban) elősegítsem a szcientológia (agymosó, rabló) fegyház betiltását!
Választ nem várok, nem fogom elolvasni a leveleket, de amennyiben mégegyszer küldeményt, vagy hívást kapok, jogi lépésekhez folyamodom, beleértve a médiával való együttműködést!