Szcientológia - a káros \"egyház\" (inkább szekta)
  • Balumann
    Rosszul építették ki a rendszert (nem tudom, hogy csak itthon ilyen-e, mert máshol úgytudom nem). Akkor kapnak fizetést, ha minél több embert beszerveznek, és mivel nem fizetnek nekik eleget kénytelenek ilyen módon toborozni. Dr Lenkei azért nem csak pszichologiáról beszélt.
    Anyukámnak nem volt állása, és ő is belépett (nem tartott sokáig). És reggel be kellett ovlna mennie, egészen este 9-ig tanulnia és közben dolgoznia kellett volna, majd utána még bemehet a könyvtárba és tanulhat... Szerencsére ki tudott szállni, nem is kezdett el tanulni.Ja fizetés eleinte olyan kevés, hogy még neki kellett volna ráfizetnie a tanulás miatt.
    Nemtudom, akinek családja van az ilyenkor mit csinál, és végülis ilyenkor tényleg teljesen elveszik a másik ember életét. De akinek nincs se állása, se családja és otthon is csak szenved annak meg jó! Tanulhat, jó társaságba van (én úgy éreztem nagyon jó hangulat van ott, mindenki szereti csinálni aki bennevan, és ezt nem teljesen csak külsőleg láttam a rokonom által :) ). A rendszerüket kellene átalakítani. De támogatni nem fogják valószínűleg, és így erre kényszerülnek. Én nem tartom jónak a támadásukat, és igazából szerintem felesleges, külföldi támogatottságuk van, és aki ott dolgozik nagyon elszántak. Negatív kritikákat nem is veszik figyelembe... Csak rosszabb lesz azoktól.