Szcientológia - a káros \"egyház\" (inkább szekta)
  • Balumann
    Én írtam még viszonylag pozitívan a szcientológiáról. Én nekem még mindig van pozitív véleményem, nekem rokonom van benne. (írtam történetet is, hogy miért).
    Mielőtt rosszat gondolnátok rólam, nem én nem vagyok benne (bár elég nehezen sikerült lerázódnom), bemutatón voltam nálunk.
    Alapvetően én nem ítélem el őket, sok embernek segítenek szerintem (bár sajnos olyanokat is próbálnak néha sikerrel, akiknek nem lenne szükségük). Máshol úgytudom nem ilyen az egész ráadásul.

A másik ami miatt számomra nem olyan negatív ez egész mint ahogy egyesek mondják, az Dr. Lenkei.... Gondolom ismeritek.
    Jelenleg nem hiszem, hogy a szcientologia lenne az egyik legrosszabb dolog, és én nekem meggyőződésem, hogy üzleti okok miatt támadják ennyire őket.
    Lehet, hogy most naívnak és butának fogtok mondani. Lehet, hogy rosszul látom a dolgokat.

Az egészségügy -ben meg akárhogy is nézem a dolgokat, részben legalább igaza van Lenkeinek. És más dolgokat kellene helyre tenni, nem a szcientologiát támadni. Akit nem érdekel az úgyis elkerüli.