Szcientológia - a káros \"egyház\" (inkább szekta)
  • halexandra
    Sziasztok!

Szcientológia ”egyház” hm…
    Szo mi szo érdekes dolgok mennek ott…
    Megkell mondjam,sajnálom azokat akik ”bedölnek nekik”!
    Voltak oly szivesek egy ismerösöm meginvitálni magukhoz,aki lelkesen ment is.
    mit kell tudni erröl a srácrol?
    Fiatal,naiv és eszméletlen könnyen befolyásolható.
    Kis idö mulva egyre furább dolgai voltak;otthagyta a jól fizetö állását h beálljon a Szcientológia ”egyházhoz” ugymond dolgozni mert hogy ez milyen jódolog.Engem is elhivott 1-1 elöadásra és mentem!Egyrészt azért mert kiváncsi természet vagyok másrészt meg látni akartam mi az oka annak hogy a srác ennyire megváltozott.Ami azt illeti lesett az állam!Az igaz h van 1-2 jó dolog azokban a könyvekben,nade az amit és ahogyan vallanak az durva,valakinél meg már egyenesen beteges!
    Az amit hirdetnek h ök azért vannak h segitsenek az embereknek…nos sajnos itt egy ujabb élö példa milyen segitséget is nyujtanak ök…adott egy fiatal (még jó pénzzel rendelkezö) naiv srác naés persze az ujdonsült barátai a ” Szcientológia ”egyház” azon belül is egy emberke aki remek beszélökével van megáldva (aki a csillagokat is lebeszéli neked az égröl)…és a srác jelenlegi helyzete:némi adósság, egy szép uj álomvilág amiért még mindig teper,naés tuljó barátnak már korántsem nevezhetö egyén aki már-már nagyivben sz*rik a fejére…
    Sztem az ilyen elöadások csak azoknak ajánlatos akik nem esnek át a ló tuloldalára!
    Amugy meg ha vki képezni akarja magát legyen szó kommunikációs tréningről v bármi másról menjen el egy nagyobb könyves boltba és meglepödik mennyi hasznos dolgot talál semmi pénzért!Mondjuk azért vásárlás elött nemárt gyors belekukkantani h érdemes e egyáltalán megvenni!

Inquisitor azt kell mondja sokmindenben igazad van!