Jonh Rambo (2008)
  • Rohamoszti
    Ma délelőtt néztem premier előtti vetítésen méghozzá a Művész moziba :D

LIGHT SPOILEREK MAXIMUM

Na megvolt! és bizony azt kell mondanom gyerekek, ez egy KÖTELEZŐ FILM és igen, tényleg nagyon brutális... semmit nem vágtak ki ami az internetes trailerben benne volt és azokon kívül is rengeteg a naturalista gyilkolás. Nagyon oda rak az Oldszkúl akciófilm érzés. Konkrétan amikor Stalone előbújik a Burmai katona mögött az egész terem tapsolt Egyébként az a rész egy rohadt izgalmas jelenet középső fele nem viccelek ott majdnem leizzadtam előtte
    A zene is nagyon ott volt a végén szabályosan megmozdít az emberben valamit mint a Rocky 6 Egyébként felirat és minden nélkül játszották nekünk teljesen tisztán és a film címe John Rambo volt és nem simán Rambo.
    A film vége pedig ad egy keretet a 4 résznek szóval kétlem, hogy ezekután csinálnának még 1 részt. Kétlem egyébként, hogy az utolsó pár perc ne dobogtatná meg a Rambó rajongók szívét ;)
    Egyébként nem tudom, lehet nem is itt vetette fel valaki, hogy miért nem ment már vissza Amerikába ahol már másképpen gondolkodnak a vietnámi katonákról. Nos arra is kapunk egy lol választ. :D Szerintem roppant jól bemutatja a Burmai helyzetet, és rambó filmhez képest viszonylag hihető marad a film, Stallone nem egyedül öli meg a világot mint ahogy a trailer sugalta hanem vannak társai, sőt a végén egy lázadó hadsereg is segítségére van, de azért természetesen Rambo szerzi a legtöbb frag-et, hehe :D

/LIGHT SPOILEREK MAXIMUM

Kérdezzetek nyugodtan ha akartok