miért van rasszizmus?
-
Nem akarok visszaolvasni 300-nál több hozzászólást a lényeg hogy én nem vagyok ressziasta csak a cigányokat utálom! És megvan a miértje! A kínai miért tud dolgozni rendesen? A fekete bőrü embertársunk miért tud dolgozni rendesen?
Miért nem attól hangos a tv hogy egy kinai lekaratézott valakit és elvette a pénzét, telefonját mobilját?
A rendőrök miért félnek a cigányoktól? Amerikában miért emrnek a rendőrök ráverni gumibottal arra a kisebbségira ki ellenszegül a hatóságnak? Amerikában miért csukják le 3 évre azt aki nem áll meg a rendőr felszólítására és monjuk nekimegy a rendőrautónak (hivatalos közeg elleni támadás) ?
Vannak jó cigányok? ők miért nem határolódnak el az otvaros cigányoktól?
A cigány miért nem tud becsületesen dolgozni és miért kell lopni csalni hazudni?
gondolom senki nem kiváncsi a történeteimre hogy mikor kisebb voltam a bicikliről hogy szedtek le meg gondolom senki nem kiváncsi rá hogy a bérletpénztárnál hogy vették el a két felnőtt és az egy diák bérletre szánt pénzem vagy senki nem kiváncsi hogy vették el tőllem a mobil telefonom, vagy éppen arra hogy hogy lopták el a második bringáűmat ami le volt kötve.....
Hirtelen csak ennyi jutott eszembe! talán elöbb ezekre a kérdésekre kéne választ adni és utánna kérdezni hogy miért van rasszizmus!