• bandypappa
    Jó a szó tesó. Mongyuk én is keresztény vok, voltam bérmálkozó is kb 3 éve, de azóta sem mentem templomba, mer faszságokat mond a pap, és szerintem sokan mások is. Az egyetlen jó dolog a templomba számomra az a pillanat mindig, amikor a környezö emberekkel kezet fogsz, és ez jó érzés. Amugy meg a szcientologusok télleg elég nagy luzerek, keményen kell csengetni a lettát, ha tanfolyamokra jársz, és a tanfolyamok végén felemelkedsz és gondolataiddal mozgatod a tárgyakat, ami szerintem lehetséges, de a sok luzer a büdös életbe nem fog igy jedi elmetükközni. Volt ez az ügy az országos pszichiátroiai intézet bezárásárol, és a szcientologusok nagyon tiltakoznak minden ilyen intézmény ellen, mert a potenciális ügyfeleket szedi el, akik pillanatnyilag értelmileg instabilak, aszongya tod mit találtak ki testvéreim? hogy van az ürben egy zorb, zerb vagy mittudomén idegen, aki szövetkezett a pcsichiáterekkel, hogy megszerezze a lelküket, ilyen faszságot csak c kategoriás csifiben lát az ember, és ezt a sok hülye beszopja. Szal vannak olyan dolgok, amiket nagyon nehéz tolerálni, mer annyira faszságok, hogy nem vagyunk képesek felfogni, hogy a másik mér ilyen hülye? A mostani vallási fanatizmus meg télleg faszság, semmi köze nincs a valláshoz, csóka tegnap is robbantott bagdadban, megin meghaltak egy csomóan, és ez sajnos menetrendszerint megy. Hát b*ssza meg akit ezek után allah megjutalmaz 50 szüz növel a paradicsomban, kemény agymosás megy ez valóság, és a nagy fanatikus vallási vezetök az ajatollahokat is gazdasági érekek vezérlik, meg a hatalom, nem a vallás. Aki meg bevándorol az ne ugasson bele, hogy neki otthon milyen jogai voltak, ha nem teccik huzhat vissza a tanyára. Mint a franciáknál tudjátok hogy viseljenek-e a kisiskolás lányok fejkendöt, vagy ne? Persze meg lehet hallgatni az álláspontjukat, de ez egy modern állam, nem a középkor, és ettöl kezdve kuss, mindenkit ugyanolyan jogok illetnek meg.