• waterman
    #34
    kicsit Off
    az egész arról szól, hogy butuljon a nép.. miről másról? nálunk ezrével rúgják ki a tanárokat máshol meg az sms miatt sírnak..
    nem azért hülyülnek az emberek mert sms-t írnak, hanem mert a mai tizenéves életében nem olvasott el egy könyvet sem ami 30 lapból többől állt volna, gyorsan a rövidítettet óra előtt.. (ezekkel találkozik egy tini: tesco újság, tinimagazin, fogamzásgátló papírja). igazándiból teljesen mindegy lenne, hogy Jókait olvas, vagy Vavian Fable-t, a lényeg, hogy olvasson. mellesleg az utóbbit nem rakná le 10 oldal után.
    gond az is hogy a mónika sóóó-ból meg a hasnolókból ömlik a színvonal. attól tartok, ahogy a világ meg az életünk is felgyorsult, úgy egyre kevésbé lesz időnk szellemünk köszörülésére. pl.: google videoba beírjuk american idiot és kijön egy bush videó. szerencsétlen texaszi p*r*szt nem tud kinyögni egy nyelvtanilag helyes mondatot. de határon belül is vannak így, akikre megéri figyelni, azokat elhajtják a kereskedelmi televíziókról és azok maradnak akik a céljaiknak megfelelnek. a nem műanyag meg kukázzon, mert ha mindenkihez eljutna pár politikailag nem megtisztított nyilatkozat, akkor lehet kinyitnánk a szemünket és észrevennénk, hogy butítás folyik. vészes butítás.
    előbb utóbb jönnek majd a tesztes érettségik olyan kérdésekkel, hogy a képen látsz egy kávéautomatát, melyik gombot nyomnád meg ha hosszú kávét szeretnél. nem vicc, amerikában van ilyen.
    #20 Vang So-nak igaza van. azt hagyta csak ki, hogy a kultúráról amiben élünk a média tehet legfőkképpen. viszont csak az a media sikeres ami az aktuális politikának megfelel és itt most a butítani kell az embert, hogy mindent bevegyen a gyomrunk.
    kicsit Off vége.