• hunbalee
    #89893
    6800 ,6800XT Review



    "Inet.se googlival lefordítva svédről de sajna érteni fogjátok most rakták ki.

    Tehát se készlet és a REF se lesz MSRP ...

    Fontos információk a ma 15:00 kiadásról
    A rendkívül gyenge kínálat és a rendkívüli kereslet miatt más megközelítést alkalmazunk az AMD Radeon RX 6800 és RX 6800XT kiadásához.

    Először egy extra védelmet aktiváltunk a botok / skalperek ellen.
    Amikor belép az oldalra, a Cloudflare közbenső szakaszába kerül, mielőtt átirányítaná a termék oldalaira, amelynek általában egy és öt másodperc között kell tartania.

    A megjelenés után nagyon hamar le kell állítanunk a foglalás lehetőségét is, annak alapján, hogy hány megrendelést kapunk.
    Az aktuális készletegyenleget sem mutatjuk be, csak annyit nyomtatunk ki, hogy mennyit tudunk a 'további információk' alatt a termékoldalakon.

    Ennek oka az, hogy a mai kiadás csak a referenciatervet tartalmazza, amelyet korlátozott példányszámban készítettek.
    Ahogy most látszik, nem fogunk több grafikus kártyát kapni, mint amennyiért kiadást kaptunk, ezért nem akarunk felesleges megrendeléseket fogadni olyan termékekről, amelyeket egyáltalán nem tudunk leszállítani.

    Azok számára, akik megrendelést kapnak a mai kiadás során, szeretnénk tisztázni, hogy nincs garancia az odaítélésre. Sajnos ilyen nagy kiadások esetén nincs lehetőségünk kellő pontossággal leállítani a zárat, és sokkal több megrendelést kapunk, mint amennyi rövid.

    Miután leállítottuk a foglalásokat, mindent kézzel fogunk átnézni, hogy minden rendben legyen. Később a nap folyamán e-mailt küldünk mindenkinek, aki megrendelt, a kiosztással kapcsolatos információkkal.

    Ezt követően sajnos törölnünk kell az összes többi megrendelést.

    Egy hét múlva, november 25-én, a harmadik fél gyártói kártyákat felszabadítják foglalásra. A pontos elérhetőségről még nem tudunk nyilatkozni, de tudjuk, hogy ezek nem korlátozott kiadások, ezért nem korlátozzuk az adott modellek megrendelésének számát.

    Megértjük, hogy ez frusztráló, de reméljük, hogy a megközelítés a feltételeket figyelembe véve jól érzi magát.
    Az árakat illetően
    Lábjegyzetként az árképzéssel kapcsolatos kérdéseket is szeretnénk megválaszolni. Sajnos nincs lehetőségünk megfelelni a korábban közölt ajánlott árnak, amelyet az AMD döntött, ez a vételárunk alatt van. A növekvő szállítási költségek a légi fuvarozással az uralkodó körülmények között és az instabil dollárár sajnos negatívan befolyásolják ezt a kibocsátást."
    Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.18. 15:01:32